Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HEEMSTEDE, Ritzema Boskade 1
935.000

HEEMSTEDE

Ritzema Boskade 1

935.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Villa
Bouwjaar
1927
Oppervlakte
189m2
Aantal kamers
6
Buitenruimte
Zijtuin - zuid
achtertuin
voortuin
zonneterras
Onderhoud
Redelijk
Pluspunten
Aan bosrand, aan water, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, in bosrijke omgeving
Berging
Vrijstaand steen
Garage
Vrijstaand steen
Neem contact met ons op

Omschrijving

Renoveer en moderniseer, maar behoud de authentieke sfeer uit 1927…

Karaktervilla, 188.7 m2 grote twee-onder-een-kapper met garage, oprit voor meerdere auto’s, een fantastisch uitzicht op een waterpartij en het Groenendaalsebos met vele plussen:

+ Aan rustige, lommerrijke laan gelegen twee-onder-een-kap villa met tuin rondom.
+ Royale maatvoering, ruim 6 m brede woonkamer, ca. 27 m2 groot en ca. 21 m2 eetkamer.
+ Na grondige renovatie weer een heerlijk ruim huis voor vele jaren woongenot.
+ Boordevol jaren’20 details: vestibule in marmer, erker, suite stel met vaste kasten, glas-in-lood, paneeldeuren, authentieke schouw, fraai trappenhuis in de centrale hal.
+ Groenendaalse bos, een groene en populaire locatie (omdat alle woonvoorzieningen goed voorhanden zijn).
+ 188.7 m2 woonoppervlakte, woonkamer, eetkamer, keuken, 5 slaapkamers en een badkamer.
+ Veilige en kindvriendelijke buurt met alle belangrijke woonvoorzieningen binnen handbereik. Wonen op 10 minuten fietsen van het Station.
+ Ca. 27 m2 ruime garage met oprit voor meerdere auto’s.
+ Gefundeerd op staal (geen houten palen).
+ Bezichtiging ook op zaterdag mogelijk!

Heemstede, Groenendaalsebos, Ritzema Boskade 1

Wanneer je 's morgens de gordijnen opent ervaar je volop natuurschoon. Je geniet van de vier jaargetijden, in voorjaarsbloei, zwoele zomergloed, de roodbruine herfstkleuren en witte winterdeken. Leef je bewust van de natuur en geniet van alles wat deze toplocatie je biedt.

Woon aan de rand van Landgoed Groenendaal, in deze 188.7m2 ruime woning gebouwd in 1927 op 565 m2 eigen grond en tuin rondom. Een twee-onder-een-kap villa met garage en oprit voor meerdere auto’s.

Dit karakterhuis verdient een nieuwe eigenaar, die na renovatie, hier ook weer vele jaren met plezier gaat wonen.
Tijdens de renovatie zul je de vele fraaie details uit 1927 willen behouden. De entree/vestibule in marmer is een mooi welkom. De centrale hal met fraai trappenhuis, de woonkamer met erker en suitestel, vaste kasten en paneeldeuren, maar ook de haard in de eetkamer en het mooie glas-in-lood maken de sfeer.

De villa bevat verder een ca. 27 m2 ruime woonkamer met erker en goed zicht op al het groen, de 21 m2 grote eetkamer heeft een mooie authentieke schouw en openslaande deuren naar de achtertuin met een terras voor het ontbijt in ochtendzon. De keuken is eenvoudig met achterom. Op de verdiepingen tref je vijf slaapkamers, allen goed van formaat en een badkamer met tweede toilet, douche en dubbele wastafels. De masterbedroom heeft een fantastisch uitzicht bij het ontwaken en een ruim balkon. Op de eerste verdieping vind je een royale overloop met toegang naar balkon. Voorraad en opslag kan goed in de kelder of schuur en stalling van fiets en auto in de ca. 27 m2 grote garage.

Ligging
Groenendaal, hier woon aan de rand van een 80 hectare groot wandelbos, een eeuwenoud landgoed met waterpartij voor je deur. Groenendaal is niet voor niets een romantische en populaire trouwlocatie. Maar ook de aansluitingen op de N201 en 208 zijn goed. Een veilige en sociale buurt, kindvriendelijk met alle belangrijke woonvoorzieningen binnen handbereik: een groot aanbod scholen, kinderopvang, sport, scouting en winkelcentrum Binnenweg. Wonen op 10 minuten fietsen van het Station.

Algemeen
Gebouwd rondom 1927 op 565 m2 eigen grond en een fundering op staal (geen houten palen). Verwarming en warm water via C.V. combiketel (Remeha 2016) en keukengeiser. Verkoop geschiedt bij voorkeur via boedelnotaris.
Meer informatie

Kaart

Streetview

Remodal