Je huis
aankopen

Je huis
aankopen

Sta jij voor de uitdaging een huis te kopen in Haarlem en omgeving? Geen zorgen, we staan klaar om je deskundig te begeleiden naar jouw droomhuis. Ontdek hoe we je als aankoopmakelaar kunnen helpen!

Samen met Leef
een huis aankopen

Samen met Leef
een huis aankopen

We snappen dat het kopen van een nieuw huis een grote stap is in je leven. Daarom staat ons team voor je klaar met maatwerkadvies. Informatie over de leukste wijken, opkomende buurten of verborgen straatjes heeft de aankoopmakelaar paraat staan. Hij of zij doet onderzoek voor je naar de onderhoudskosten en energierekening. En we denken gerust mee over de mogelijkheden voor verduurzaming, het inrichten van een thuiskantoor of een volledige renovatie. Als je wilt helpen we je zelfs op weg naar een hypotheek en de juiste verzekeringen.

MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF

Enorme kennis
van de woningmarkt
Veel ervaring met
jarendertigwoningen
Kennis van Haarlem,
haar wijken en buurten
Sublieme
klantbeleving

Zo gaan
we te werk

Zo gaan
we te werk

Als we beloven dat we een extra stap zetten, menen we dat ook echt. Dat begint met het opstellen van een realistisch zoekprofiel. Daarna hebben we contact met verkoopmakelaars in ons uitgebreide netwerk, zodat we als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod in Haarlem en omgeving. Zodra er een huis is waar je interesse in hebt, graven we diep. De aankoopmakelaar doet onderzoek naar de woningwaarde, de staat van het onderhoud en de energie-efficiëntie omdat we een eerlijk en slim openingsbod willen adviseren. En als je helemaal voor de deal wilt gaan… begeleidt hij of zij de onderhandelingen. Tot aan de overdracht bij de notaris aan toe kun je iedere dag op ons team rekenen!

verhalen

Loulou

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef je droom

In het levendige Haarlem kruisen dagelijks nieuwe verhalen ons pad. Elk huis heeft een uniek verhaal, en vandaag nemen we je mee in het avontuur van Loulou. Samen met ons heeft ze niet alleen het vertrouwde huis van haar buren, verkocht, maar ook haar nieuwe thuis gevonden.

Lees meer

Bert en Nicole

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef groots

We ontmoeten dagelijks nieuwe mensen in en rondom Haarlem. De levensverhalen, maar ook redenen voor een verhuizing zijn heel verschillend. Neem Nicole en haar man Bert. Zij verruilden de Meeuwenstraat voor een woning in De Krim. We nemen je mee in hun verhaal.

Lees meer