Je huis
verkopen

Je huis
verkopen

Van plan je huis te verkopen? Kies voor een persoonlijke aanpak en een creatieve verkoopcampagne. Wij zetten alle zeilen bij voor jouw succes in Haarlem en omgeving. Ontdek hoe we dat als verkoopmakelaar doen!

Samen met Leef
je huis verkopen

Samen met Leef
je huis verkopen

Een huis is veel meer dan een leuk pand in een gezellige straat of buurt. Het is een thuis, waar je tijd en moeite in hebt gestopt. Misschien is er aandacht besteed aan de kwaliteit van wonen en duurzaamheid, wat positief is voor de waarde en te verwachten verkoopprijs. Maar naast dit soort praktische zaken, komt er ook emotie en spanning kijken bij een geplande verhuizing. Als verkoopmakelaar begeleiden we het proces daarom heel zorgvuldig. Met onze persoonlijke aanpak maken we de verkoop voor jou stressvrij en zo succesvol mogelijk!

MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF

Enorme kennis
van de woningmarkt
Veel ervaring met
jarendertigwoningen
Kennis van Haarlem,
haar wijken en buurten
Sublieme
klantbeleving

Zo gaan
we te werk

Zo gaan
we te werk

Het verkoopproces wordt van start to finish door ons team begeleid. Het begint met een waardebepaling, gewoon bij jou thuis. De verkoopmakelaar analyseert je situatie en stelt een passende verkoopstrategie op. Vervolgens creëren we een geweldig marketingplan met professionele fotografie en pakkende teksten, waarmee we potentiële kopers via Funda en onze website enthousiast maken. We bereiken actieve zoekers in Haarlem, maar trekken ook expats en geïnteresseerden uit Amsterdam en andere plaatsen aan. Tijdens de bezichtigingen zorgt de verkoopmakelaar ervoor dat alles soepel verloopt en bij serieuze interesse voert hij of zij de onderhandelingen namens jou. Kortom, met aandacht, creativiteit en deskundigheid zorgen we ervoor dat je het maximale uit de verkoop haalt!

verhalen

Loulou

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef je droom

In het levendige Haarlem kruisen dagelijks nieuwe verhalen ons pad. Elk huis heeft een uniek verhaal, en vandaag nemen we je mee in het avontuur van Loulou. Samen met ons heeft ze niet alleen het vertrouwde huis van haar buren, verkocht, maar ook haar nieuwe thuis gevonden.

Lees meer

Bert en Nicole

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef groots

We ontmoeten dagelijks nieuwe mensen in en rondom Haarlem. De levensverhalen, maar ook redenen voor een verhuizing zijn heel verschillend. Neem Nicole en haar man Bert. Zij verruilden de Meeuwenstraat voor een woning in De Krim. We nemen je mee in hun verhaal.

Lees meer