Loulou

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef je droom

In het levendige Haarlem kruisen dagelijks nieuwe verhalen ons pad. Elk huis heeft een uniek verhaal, en vandaag nemen we je mee in het avontuur van Loulou. Samen met ons heeft ze niet alleen het vertrouwde huis van haar buren, verkocht, maar ook haar nieuwe thuis gevonden.

Fijne buren voor haar ouders

Onze reis met Loulou begon met het trieste nieuws van het overlijden van haar buurvrouw. Samen met haar zus bevond ze zich plotseling in een bijzondere situatie, waarbij het huis van haar buurvrouw verkocht moest worden. Via de notaris kwam ze in contact met Jochum en Suzanne van ons kantoor. Loulou had een specifieke wens voor de nieuwe eigenaren van het huis van haar buurvrouw: fijne buren voor haar ouders. Ze koos uiteindelijk voor Leef Makelaars vanwege onze sympathieke benadering en begrip voor haar persoonlijke behoeften. Loulou verteld: “Leef Makelaars was niet alleen bezig met het verkopen van een huis, maar luisterde ook actief naar de specifieke behoeften en ze namen de wens voor goede buren voor mijn ouders serieus.”

Sterke mediastrategieën

Leef Makelaars presenteerde een sterk en goed doordacht plan van aanpak, inclusief effectieve mediastrategieën. Binnen een indrukwekkende periode van 2/3 weken werd het huis succesvol verkocht. Loulou ontving zelfs een leuke brief van de nieuwe kopers, wat het hele proces nog specialer maakte.

Het team stelde een goede vraagprijs voor, en Loulou voelde zich echt gezien en gehoord in dit emotionele proces.

 

Opzoek naar een nieuw thuis

Met het verkoopavontuur achter de rug, begon Loulou aan haar zoektocht naar een eigen plek. Maar waar? Amsterdam was de eerste keuze, maar na gesprekken met vriendinnen kantelde het idee naar Haarlem. Gelukkig koos ze voor Jeroen en Suzanne van Leef Makelaars, die niet alleen goed advies gaven, maar ook duidelijk aangaven wanneer een woning niet de juiste keuze was. Loulou waardeert het grondige onderzoek en de eerlijkheid van het team.

“Als jullie het zien zitten, zie ik het zitten,” zegt ze.

Droomhuis gevonden

Op dezelfde dag bezocht Loulou twee woningen en wist meteen dat ze haar droomhuis had gevonden. Het volgende dilemma: hoe pakken we dit aan? Samen met Willemijn stelde ze een bieding op met een tijdslimiet, die prompt werd geaccepteerd.

Een fijn proces

Het hele proces verliep soepel, getuigt Loulou. “Leef voelt ontzettend menselijk, maar tegelijkertijd vind ik jullie ontzettend sterk in jullie kunde, goed voorbereid, en ik was in goede handen.”

verhalen

Bert en Nicole

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef groots

We ontmoeten dagelijks nieuwe mensen in en rondom Haarlem. De levensverhalen, maar ook redenen voor een verhuizing zijn heel verschillend. Neem Nicole en haar man Bert. Zij verruilden de Meeuwenstraat voor een woning in De Krim. We nemen je mee in hun verhaal.

Lees meer