Je huis
taxeren

Je huis
taxeren

Zekerheid nodig? Wij zorgen ervoor! Onze erkende taxateurs leveren officiële taxatierapporten voor hypotheekaanvragen, verbouwingen en meer. Objectief, snel en zorgvuldig, vanaf € 799,- inclusief BTW.

De officiële
woningwaarde

De officiële
woningwaarde

Wie een taxatie van een huis aanvraagt heeft meestal snel zekerheid nodig. Een officiële waardebepaling is bijvoorbeeld een verplicht onderdeel tijdens een hypotheekaanvraag, maar kan ook nodig zijn voor de financiering van een verbouwing, een renovatie of de verdeling van vermogen (denk aan scheiding of een overlijden in de familie). Bij Leef Makelaars weten we precies wat de eisen voor huistaxatie zijn. Onze taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT en NWWI waardoor onze taxatierapporten door alle Nederlandse banken erkend worden. We zijn objectief, snel én heel zorgvuldig.

MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF

Enorme kennis
van de woningmarkt
Veel ervaring met
jarendertigwoningen
Kennis van Haarlem,
haar wijken en buurten
Sublieme
klantbeleving

Zo gaan
we te werk

Zo gaan
we te werk

Het taxatieproces maken we zo overzichtelijk mogelijk voor je. Allereerst plannen we samen een afspraak op een moment dat jou uitkomt. Onze gecertificeerde taxateur komt bij je langs en inspecteert je huis van top tot teen. Terug op kantoor verzamelen we kadastergegevens en andere belangrijke informatie. We vergelijken jouw woning ook met andere huizen in de buurt. Op basis daarvan stellen we een officieel taxatierapport op dat we laten beoordelen door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het is belangrijk om te vertellen dat een taxatie van een huis bindend is. Je ontvangt een digitaal exemplaar van het rapport en kunt dit vervolgens gebruiken bij het aanvragen van een hypotheek of andere financiële zaken.

verhalen

Loulou

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef je droom

In het levendige Haarlem kruisen dagelijks nieuwe verhalen ons pad. Elk huis heeft een uniek verhaal, en vandaag nemen we je mee in het avontuur van Loulou. Samen met ons heeft ze niet alleen het vertrouwde huis van haar buren, verkocht, maar ook haar nieuwe thuis gevonden.

Lees meer

Bert en Nicole

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef groots

We ontmoeten dagelijks nieuwe mensen in en rondom Haarlem. De levensverhalen, maar ook redenen voor een verhuizing zijn heel verschillend. Neem Nicole en haar man Bert. Zij verruilden de Meeuwenstraat voor een woning in De Krim. We nemen je mee in hun verhaal.

Lees meer