Leef Makelaars

Welkom bij Leef Makelaars, een informeel makelaarskantoor in Haarlem met een duidelijk doel. Gewoonweg de best mogelijke service leveren! We helpen je bij aankoop of verkoop en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen we door net even harder te lopen dan de rest. We zijn eerlijk in onze adviezen en denken bewust mee over belangrijke zaken, zoals duurzaamheid. Wat je vraag ook is, wij leven mee!

Team Leef

Team Leef

Jouw makelaar overdag. Levensgenieters in onze vrije tijd. Ontdek wat ons uniek maakt, wat onze favoriete wijken zijn of wat we de meest charmante straatjes vinden. Laat je inspireren door onze ongeƫvenaarde passie voor Haarlem en omgeving. Klik hier en beleef Haarlem door onze ogen.

Leefverhalen

Leefverhalen

Het is tijd voor levendige verhalen. Over huizenkopers en verkopers die met ons op avontuur zijn gegaan in Haarlem. Van de gezellige binnenstad naar een sfeervolle jarendertigwoning in de Bomenbuurt en kansen in Schalkwijk. Laat je meeslepen door de reis van mensen die jou voorgingen en lees mee hoe wij de beste service leverden. Wie weet is het volgende verhaal van jou?

LEEF verhalen lezen

Reviews

Reviews

Bij Leef Makelaars willen we service geven waar je Ć©cht iets aan hebt. En niets maakt ons dus blijer dan de positieve recensies van klanten. Jouw feedback motiveert ons om elke dag het beste uit onszelf te halen. Benieuwd hoe anderen ons ervaren? Bekijk dan alle reviews op onze reviewpagina.

Bekijk reviews

Leef aan het woord

Leef aan het woord

Leef bewust
Lees meer
Leef groots
Lees meer
Leef dichtbij
Lees meer
About Leef
Lees meer
Leef je droom
Lees meer