Waarde-
bepaling

Waarde-
bepaling

Benieuwd naar de waarde van je huis? Vraag een gratis waardebepaling bij ons aan. Dat is een goed startpunt als je denkt aan verhuizen. In tegenstelling tot een taxatie is dit een schatting van de marktwaarde. Je ontvangt bovendien handige tips om de waarde te verhogen!

Ontdek de
waarde van je huis

Ontdek de
waarde van je huis

Aan de basis van een goede verkoop ligt altijd een waardebepaling. Voor ons is het de eerste kennismaking met jou en je huis. Voor jou is het een gratis manier om advies in te winnen. Naast een beoordeling van de waarde, geven we handige tips waarmee je de woningwaarde zelf kunt verhogen (denk aan het doorvoeren van kleine duurzame oplossingen of het verbeteren van het onderhoud). En als je besluit met ons verder te gaan, stellen we een uitgebreid verkoopadviesplan voor je op. Daarin beschrijven we wat volgens ons de beste verkoopstrategie is.

MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF

Enorme kennis
van de woningmarkt
Veel ervaring met
jarendertigwoningen
Kennis van Haarlem,
haar wijken en buurten
Sublieme
klantbeleving

Zo gaan
we te werk

Zo gaan
we te werk

Onze gratis waardebepaling geeft een eerlijk en duidelijk beeld van de actuele marktwaarde van je huis. We bepalen de waarde op basis van verschillende factoren, zoals de locatie en parceelgrootte, de afmetingen van het woningoppervlak, de staat van het onderhoud en recente verkoopprijzen in dit deel van Haarlem (Heemstede, Bloemendaal of andere plek in de omgeving). Het is belangrijk om te benadrukken dat de waardebepaling geen schriftelijk document is. Dit is puur een advies, bedoeld als indicatie van de woningwaarde. Als je de waarde wilt vastleggen voor het afsluiten van een financiering, dan kun je ons inschakelen voor een taxatie. Hiermee wordt de waarde van je woning door ons onderzocht en officieel vastgelegd.

verhalen

Loulou

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef je droom

In het levendige Haarlem kruisen dagelijks nieuwe verhalen ons pad. Elk huis heeft een uniek verhaal, en vandaag nemen we je mee in het avontuur van Loulou. Samen met ons heeft ze niet alleen het vertrouwde huis van haar buren, verkocht, maar ook haar nieuwe thuis gevonden.

Lees meer

Bert en Nicole

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef groots

We ontmoeten dagelijks nieuwe mensen in en rondom Haarlem. De levensverhalen, maar ook redenen voor een verhuizing zijn heel verschillend. Neem Nicole en haar man Bert. Zij verruilden de Meeuwenstraat voor een woning in De Krim. We nemen je mee in hun verhaal.

Lees meer