Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Maak kennis met Jeroen Geijsberts - Kandidaat Makelaar

Jeroen over Haarlem

Leukste wijk:
Wat mij betreft is het Houvaartkwartier de leukse wijk van Haarlem. Het ligt heel centraal ten opzichte van winkels, uitvalswegen en fraaie natuurgebieden, denk hierbij aan Elswout. Ook het centrum is dichtbij. Voor kinderen is het een heerlijke wijk om te vertoeven; speeltuinen, speelveldjes, scholen en het zwembad. Alles tref je hier in de nabije omgeving aan. Het type huizen in de buurt, vooral veel jaren '30 bouw, spreken mij erg aan. Met zijn hoge plafonds, kamer-en-suite en autentieke paneeldeuren.

Leukste straatje:
De Warmoesstraat. Een prachtig autentieke Haarlemste (winkel)straat met kinderkopjes, trapgeveltjes en er is zelf nog een oud hofje te vinden. Mijn opa, vader en oom hebben hier vroeger een beroemde herenkapsalon gehad. Leuk om te weten: in de straat voor de voormalige winkel, zie je in de bestrating een schaar. 

Wat maakt wonen in Haarlem zo leuk?
Het centrum van Haarlem is in één woord fantastisch! De overvloed aan prachtige winkels, goede restaurants, leuke (wijn)barretjes en terrassen, maken het tot een geweldig leuke stad. Alles is goed bereikbaar. Zelfs de duinen en het strand zijn dichtbij. Vanwege de vele uitvalswegen zijn o.a. Amsterdam, Alkmaar, Schiphol en Hoofddorp snel bereikbaar.

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgsprek. Wij helpen je graag. 

 

Bel mij terug!

 

Remodal