Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Wat is mijn huis waard?

Je wilt je huis verkopen, maar wat is eigenlijk de marktwaarde van je woning? Een waardebepaling of taxatie geeft hier antwoord op.

Een taxatie moet worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur, dit is een eis van de geldverstrekkende instellingen.

Leef! Makelaars is gecertificeerd taxateur en staat ingeschreven bij het 'Nederlands Register Vastgoed Taxateurs' waardoor de rapporten worden erkend door alle geldverstrekkers.

Meer weten of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens hiernaast achter dan bellen we jou terug. 

Bel mij terug!

 

Taxatierapport

Leef! Makelaars maakt snel en deskundig professionele NWWI taxatierapporten van woningen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Santpoort, Velsen, Haarlemmermeer en Zandvoort. 

Deze kunnen worden gebruikt voor de aanvraag van een hypotheek bij aankoop, wijziging van bestaande financieringen, overbruggingshypotheek of voor aankoopoverweging, boedeldeling/scheiding, minnelijke waardering of de fiscus.

Kosten

De kosten voor een NWWI taxatierapport zijn:

€ 799,- inclusief BTW

Bovenop bovengenoemde tarieven kunnen de volgende kosten worden berekend:

Taxatie van een appartementsrecht bovenstaande tarief + € 75,- inclusief BTW

Opnemen van een waarde voor en na verbouwing bovenstaande tarieven + € 75,- inclusief BTW

Voor woningen boven de 500 kubieke meter rekenen wij een meerwaarde.

 

De genoemde tarieven zijn inclusief BTW en alle bijkomende kosten voor kadastrale kaart, uittreksels, etc.

Alle overige vormen van taxaties en kosten verzorgen wij indien mogelijk graag na overleg. Taxatie van een woning in verhuurde staat of bedrijfshuisvesting is bij ons niet mogelijk.

Taxatiekosten ten behoeve van de hypothecaire financiering zijn vaak fiscaal aftrekbaar. Op onze taxatieopdrachten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, je kunt deze hier downloaden.

 

Bel mij terug!

Remodal