Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Wat is mijn huis waard?

Je wilt je huis verkopen, maar wat is eigenlijk de marktwaarde van je woning? Een waardebepaling of taxatie geeft hier antwoord op.

Een taxatie moet worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur, dit is een eis van geldverstrekkende instellingen.

Wij de makelaars van Leef! zijn gecertificeerd en staan ingeschreven bij het 'Nederlands Register Vastgoed Taxateurs' waardoor de rapporten worden erkend door alle geldverstrekkers.

Meer weten of direct een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens hieronder achter dan bellen we jou terug. 

 

Bel mij terug!

 

Taxatierapport

Leef! Makelaars maakt snel en  deskundig professionele NWWI taxatierapporten, waardeverklaringen, geveltaxaties en verkoopwaarderingen. Van woningen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Santpoort, Velsen, Haarlemmermeer en Zandvoort. 

Deze kunnen worden gebruikt voor de aanvraag van hypotheken bij aankoop, wijziging van bestaande financieringen, overbruggingshypotheek of voor aankoopoverweging, boedeldeling/scheiding, minnelijke waardering of de fiscus.

Kosten
De kosten voor een NWWI taxatierapport zijn € 749,-. Dit is inclusief BTW en alle bijkomende kosten voor kadastrale kaart, uittreksels, etc.

Alle overige vormen van taxaties en kosten verzorgen wij graag na overleg. Mondelinge waardeverklaringen en verkoopadviezen zijn meestal gratis.

Taxatiekosten ten behoeve van de hypothecaire financiering zijn vaak fiscaal aftrekbaar. Op onze taxatieopdrachten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, je kunt deze hier downloaden.

Bel mij terug!

Remodal