Suzanne Metselaar

Onze passie voor Haarlem gaat verder dan vastgoed. We nemen je mee op een reis door de wijken die Haarlem uniek maken, geleid door de ervaringen van onze eigen experts. Makelaar Suzanne is een trotse mug en vertelt:

Levensvisie

Altijd een wijk die past.

“Mijn levenspad heeft me door verschillende Haarlemse wijken geleid. Van het Zijlwegkwartier tot het Ramplaankwartier en later het bruisende hart van het stadscentrum. Eind jaren ’90 verhuisde ik naar Haarlem Noord, waar ik nog steeds woon met mijn gezin. Elke wijk in Haarlem heeft haar eigen unieke kenmerken. Afhankelijk van de levensfase waarin je je bevindt, is er altijd een wijk die goed bij je past.”

Over Leef gesproken.

“Wij lopen net een stapje harder dan de rest en stellen de klant centraal, niet het pand maar de klant. Ook zijn we onderling een fantastisch team, een hechte club, bijna een soort familie.”

Ik ga voor mijn
opdrachtgever
door het vuur.

Mijn specialisme?

“Als makelaar loop je een korte tijd in iemands leven mee, om het aan- en-of verkoopproces zorgvuldig te begeleiden. Mijn kracht ligt in mijn solide bouwkundige kennis en mijn vermogen om mensen te ontzorgen. Ik zet me graag volledig in om het maximale voor de klant te bereiken en ik ben graag tot in de kleinste details voorbereid. Ik ga voor mijn klant door het vuur.”

De charme van een renovatiewoning.

“In een renovatiewoning heb je als koper de vrijheid om alles naar eigen wens te creëren, zonder dat je het gevoel hebt dat het kapitaalvernietiging is. Je kunt dan zelfs veel waarde toevoegen. Met mijn bouwkundige kennis en inzicht, samen met ons netwerk op het gebied van verbouwing en verduurzaming, kunnen we je bij Leef helpen om de aangekochte woning om te toveren tot jouw droomhuis.”

Heb je een vraag?

Neem contact op!
Functie Kandidaat makelaar
Ervaring 25 jaar
Specialisme Bouwkundige kennis
Werkdagen Ma, di, do en vr
Woonplaats Haarlem
Favoriete wijk Mijn eigen wijk Dietsveld
Favoriete straat Raafstraat
Hobby('s) Fitness, op vakantie met de caravan, skiën, lezen en tuinieren

Suzanne over

About Leef
Lees meer
Leef in vrijheid
Lees meer

Huizen van Suzanne