Start jij
nu met
dromen?

Start jij
nu met
dromen?

Vraag een waardebepaling aan

Waardebepaling advanced

1Stap 1 ADRESGEGEVENS
2Stap 2 CONTACTGEGEVENS
Leef je droom!
Wat houdt de gratis waardebepaling van LEEF Makelaars in?
Tijdens een waardebepaling kijken we uitgebreid rond in de woning. Vervolgens geven we een realistische schatting van de waarde. Dit helpt je goed op weg, omdat je een indruk krijgt van de overwaarde en zodoende weet wat je ongeveer kunt bieden op jouw volgende droomhuis.
Zit ik ergens aan vast na de waardebepaling?
Nee, je zit nergens aan vast. Onze waardebepaling is bovendien geheel vrijblijvend. Het is een service die we aanbieden om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. We hopen natuurlijk dat je ons in gedachten houdt als je besluit te verkopen, maar er zijn geen verplichtingen.
Waarom bieden jullie deze service aan?
We bieden deze service aan omdat we geloven in het waarmaken van dromen. Of je nu groter, kleiner of groener wilt wonen, een waardebepaling is de eerste stap naar het realiseren van jouw droom. We geven graag inzicht in je mogelijkheden op de woningmarkt.
Daarom een waardebepaling

Daarom een
waardebepaling

Daarom een waarde-
bepaling

Droom je van een nieuwe start? Wil je kleiner, groter of groener wonen? Dan wil je natuurlijk weten wat je huidige woning waard is. Tijdens een afspraak van ongeveer één uur kijken we naar de woonoppervlakte, de staat van het onderhoud en omgevingsfactoren. Dit helpt ons een goede schatting van de waarde te maken. Zodat jij kunt berekenen hoeveel overwaarde je hebt opgebouwd en wat je kunt bieden op je nieuwe droomhuis.

MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF MAKELAARS LEEF

Enorme kennis
van de woningmarkt
Veel ervaring met
jarendertigwoningen
Kennis van Haarlem,
haar wijken en buurten
Sublieme
klantbeleving

Vrijblijvend
verkoopadvies

Vrijblijvend
verkoopadvies

Bij een gratis waardebepaling geven we ook verkoopadvies. We noemen de realistische vraagprijs en leggen uit hoe wij het verkooptraject kunnen begeleiden. Er is veel vraag naar woningen in ons werkgebied. Grote kans dat de koper dus al in ons zoekbestand zit. Toe aan een nieuw avontuur? Geef zelf ook een zoekprofiel door. Jouw droomhuis is dichterbij dan je denkt.

verhalen

Loulou

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef je droom

In het levendige Haarlem kruisen dagelijks nieuwe verhalen ons pad. Elk huis heeft een uniek verhaal, en vandaag nemen we je mee in het avontuur van Loulou. Samen met ons heeft ze niet alleen het vertrouwde huis van haar buren, verkocht, maar ook haar nieuwe thuis gevonden.

Lees meer

Bert en Nicole

Je huis aankopen Je huis verkopen Leef groots

We ontmoeten dagelijks nieuwe mensen in en rondom Haarlem. De levensverhalen, maar ook redenen voor een verhuizing zijn heel verschillend. Neem Nicole en haar man Bert. Zij verruilden de Meeuwenstraat voor een woning in De Krim. We nemen je mee in hun verhaal.

Lees meer