Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons

Kosten verkoop makelaar

Je wilt je woning verkopen en niet te veel makelaarskosten betalen…
Maar wat zijn de kosten? En wat krijg je ervoor terug? Investeren in een makelaar kan veel opleveren. Niet alleen financieel, maar ook qua beleving en tijd. Interessant? Lees snel door over onze werkwijze.

Een deskundige makelaar verdient zichzelf terug

Het verkopen van een woning is best ingewikkeld en benodigt expertise. Een makelaar heeft een groot netwerk, vakkundige kennis en ervaring. En kan voor jou de beste koper vinden en de juiste prijs bedingen. Makelaars zijn zeker niet duur, ze verdienen zichzelf namelijk altijd terug.

Leef! Makelaars is een ware marktkenner en 24/7 met de ontwikkelingen op de woningmarkt bezig. Wij weten exact waar je de beste koper kunt vinden. Bovendien zijn we getrainde onderhandelaars, al bij een 1% hogere koopsom is de investering in Leef! Makelaars terugverdiend.

Waarom kiezen voor Leef! Makelaars
De kracht van Leef! Makelaars is niet alleen hun deskundigheid en ervaring, maar ook transparantie staat hoog in het vaandel. Onze klanten voelen we haarfijn aan en we streven naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. We zijn dan ook enorm trots dat we meerdere keren tot 'Makelaar van het jaar' zijn verkozen.

Beloning naar prestatie
Leef! Makelaars wordt beter beloond wanneer we een hogere koopsom uit onderhandelen. Wanneer wij dit realiseren, ontvangen wij een bonus over het verschil tussen de onderhandelde koopsom en de vooraf vastgestelde vraagprijs. Een hogere koopsom = een betere beloning en levert een interessant voordeel voor beide partijen op. Met deze beloningsmethode onderscheiden wij ons van de gemiddelde makelaar.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar voor jou met aandacht en een kopje koffie.

Bel mij terug!

 


Remodal