Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Kosten verkoopmakelaar

Je wilt je woning verkopen met zo min mogelijk exra kosten...
Dat begrijpen wij helemaal! Investeren in een makelaar kan je veel opleveren, niet alleen financieel maar ook qua beleving en tijd. Benieuwd? Lees snel door over onze werkwijze en de kosten.

Een deskundige makelaar verdient zichzelf terug

Het verkopen van een woning soms een ingewikkeld proces. De expertise en vakkundige kennis en ervaring van een makelaar kan dan goed van pas komen. Bij bijvoorbeeld de onderhandelingen maar ook bij het zoeken naar een woning. De makelaar kan je veel vertellen over de huidige woningmarkt in Haarlem en omgeving, veel voorkomende gebreken in verschillende wijken, recente ontwikkelingen en opkomende buurten. 

Wij de makelaars van Leef! Makelaars zijn ware marktkenners en 24/7 met de ontwikkelingen op de woningmarkt bezig. Wij weten exact waar je de beste koper kunt vinden. Bovendien zijn we getrainde onderhandelaars, al bij een 1% hogere koopsom is de investering in Leef! Makelaars terugverdiend.

Waarom kiezen voor Leef! Makelaars
Wij voelen onze klanten haarfijn aan en we streven ten alle tijden naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. We zijn dan ook enorm trots dat we meerdere keren tot 'Makelaar van het jaar' zijn verkozen en daarnaast ook nog eens beoordeeld worden door onze klanten en relaties met een 9,6 op wieisdebestemakelaar.nl.

Beloning naar prestatie
Wij worden beter beloond wanneer we een hogere koopsom uit onderhandelen. Wanneer wij dit realiseren, ontvangen wij een bonus over het verschil tussen de onderhandelde koopsom en de vooraf vastgestelde vraagprijs. Een hogere koopsom = een betere beloning en levert een interessant voordeel voor beide partijen op. Met deze beloningsmethode onderscheiden wij ons van de gemiddelde makelaar.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar voor jou met aandacht en een kopje koffie. Leef! Makelaars is jouw makelaar in Haarlem en omgeving. 

Bel mij terug!

 

Remodal