Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Aankoopmakelaar

Je wilt een woning in Haarlem of omgeving kopen en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan soms ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. De makelaars van Leef! zijn gespecialiseerd om jou professioneel bij deze belangrijke stap te begeleiden en jou zo goed mogelijk te helpen. Leef! Makelaars is jouw aankoopmakelaar in Haarlem. Samen vinden we jouw droomhuis!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Een aankoopmakelaar van Leef! Makelaars:

  • heeft (veelal) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
  • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
  • kent de markt, de stad, de wijken en woningen in Haarlem als zijn eigen broekzak;
  • is een kundige onderhandelaar;
  • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
  • is kritisch en eerlijk.

 

Na de aankoop

Makelaarskosten & bonus
Wij zijn bedreven onderhandelaars en worden beter beloond wanneer wij een lagere koopsom voor jou onderhandelen. Er wordt met een bonus systeem gewerkt en hierbij ontvangen wij een bonus over het verschil tussen de vraagprijs en de bereikte koopsom (lagere koopsom is een beloning). Een mooi systeem, want beide partijen hebben hier baat bij omdat de investering hiermee zichzelf terug verdient. Hiermee onderscheiden wij ons van de gemiddelde makelaar. Bovendien maken wij afspraken over het tarief dat het beste bij jouw situatie past.

Na de aankoop
Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen wij samen een opleveringsinspectie en gaan wij met je mee naar de notaris. Daarnaast geven wij je advies over bijvoorbeeld bouwkundige keuringen, aannemers, notarissen, hypotheken, taxatierapporten, verzekeringen, nutsvoorzieningen en duurzaam wonen.

Wij helpen je graag volledig en eerlijk!

Contact
Wil je hier graag meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of laat je gegevens hieronder achter dan nemen we contact op met jou. Wij staan je graag te woord.

Bel mij terug!

Remodal