Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Van Nouhuysstraat 19 B
225.000

HAARLEM

Van Nouhuysstraat 19 B

225.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Appartement
Soort appartement
Portiekflat
Bouwjaar
1954
Oppervlakte
58m2
Aantal kamers
4
Buitenruimte
Geen tuin
Onderhoud
Redelijk tot goed
Pluspunten
Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Berging
Inpandig
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

- English text below -

Wat een heerlijk vrij en groen uitzicht! Aan de voorzijde op het groen en aan de zuidzijde over het plantsoen: volledige privacy op de bovenste etage van dit kleinschalige woonblok in de fijne Sinneveltbuurt. Heerlijk veel groen en privacy aangezien werkelijk niemand je woonkamer in kijkt!

Dit uniek gelegen driekamerappartement heeft daarnaast de volgende plussen:
+ Zeer lichte woonkamer (aan 3 zijden ramen!) door hoekligging op het zuidoosten.
+ Twee balkons, waarvan het grootste op het zonnige zuidwesten gelegen.
+ Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas.
+ Deze drie-kamer woning is heel goed uit te breiden door de vliering toegankelijk te maken met een vaste trap en daar een dakkapel/dakramen te plaatsen, waardoor er minimaal 2 kamers bijgemaakt kunnen worden.
+ Goede schuur met elektra op de begane grond.
+ Op de eerste en tevens bovenste etage gelegen, dus heerlijk rustig wonen.
+ Zeer rustig gelegen (hoek van de straat: geen auto’s voor de deur) en ruim uitzicht aan de zuidzijde over het plantsoen met speeltuintje. En het Schoterbos ligt aan het eind van de straat!
+ Actieve en zeer gezonde VvE.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.

Indeling:
Begane grond: keurige entree met trap naar begane grond en eerste verdieping. De opgang wordt slechts gebruikt door vier huishoudens, waardoor het netjes en schoon blijft. De schuur met ingang aan de achterzijde van het complex is ruim (min. 3 fietsen), is voorzien van elektra en heeft planken voor berging.

Eerste verdieping:
Entree, hal met meterkast, net toilet met fonteintje en toegang tot de keuken, woonkamer en 2 slaapkamers. De keurige keuken bevindt zich aan de voorzijde en geeft toegang tot het balkon op het oosten: een heerlijk plekje voor de ochtendzon! Het 4 pits gastoestel (Etna), de afwasmachine (Siemens) en de koelkast met 3-laden vriezer (Siemens) zijn ter overname. In de keuken bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger.
De woonkamer is zeer licht door de hoekligging. Er ligt een kurkvloer, de wanden en plafonds zijn strak gestuukt, de originele schouw en de diepe inbouwkast zijn nog aanwezig.
De doucheruimte is functioneel: deze bevat een nette douche, wastafel en radiator.
De grote slaapkamer op de zuidwesthoek is ook licht doordat zich aan twee zijden ramen bevinden. Deze kamer heeft 1 diepe hang-inbouwkast en 1 extra diepe inbouwkast. De tweede slaapkamer geeft toegang tot het tweede, grotere balkon op het zuidwesten. Deze slaapkamer heeft 1 inbouwkast. In beide slaapkamers ligt een lichte laminaatvloer.
In de hal kun je met een vlizotrap de vliering bereiken. Deze biedt momenteel een enorme bergruimte, maar biedt een fantastische mogelijkheid om minimaal 2 kamers te creëren, wanneer je een vaste trap, een dakkapel en dakramen realiseert. De CV ketel (Intergas HRE augustus 2018) hangt hier.

Ligging:
Een wijk die iedereen doet verassen! Sinnevelt is gelegen onder het Schoterbos en naast de westelijke randweg. Hiermee zijn ook meteen de twee grote voordelen van de wijk aangevinkt: volop recreatie, maar toch snel bij de uitvalswegen! Via het fietstunneltje onder de Randweg bereik je al snel de prachtige Kennemerduinen en dan is het nog maar 20 minuten fietsen naar het strand. De wijk beschikt over een aantal buurtwinkels, scholen, kinderdagverblijf en diverse plantsoenen met volop groen.

Al met al een leuk 3 kamerappartement op een rustige en groene plek met enorm veel potentie. Je bezichtiging meer dan waard! Kom naar het Open huis of maak een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging met 1 van onze makelaars!

- ENGLISH -

What a fabulous view - so much open space and greenery! Overlooking an area of greenery on the front and a park to the south - complete privacy on the top floor of this small-scale residential block in the delightful Sinneveltbuurt district. Lots of greenery and total privacy, as absolutely no-one can see into your living room!

This uniquely situated three-room apartment also has the following features:
+ Very bright living room (windows on 3 sides!) as a result of its corner position facing south-east.
+ Two balconies, the largest of which is on the sunny south-west.
+ Fitted with plastic window frames and double glazing throughout.
+ There is great potential for enlarging this three-room home by adding a staircase up to the loft and windows to the roof - this would create at least 2 extra rooms.
+ Large ground-floor storage space, with electricity.
+ Situated on the first (top) floor, so lovely and peaceful.
+ In a very quiet location (corner of the street - no cars passing by) and with extensive south-facing views over the park and the children’s play area. And the Schoterbos park is at the end of the street!
+ Active and very healthy Owner’s Association.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal