Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Kromhoutlaan 41
350.000

HAARLEM

Kromhoutlaan 41

350.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1990
Oppervlakte
112m2
Aantal kamers
5
Buitenruimte
Achtertuin - oost
voortuin
Onderhoud
Uitstekend
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Berging
Vrijstaand hout
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

~ English text below ~

Waar vind je nog een nagenoeg geheel in 2015 gerenoveerde, royale 5-kamer- eengezinswoning met heerlijke tuin voor deze prijs? Hier in de Zuiderpolder! Alle (winkel-, sport- en recreatie-) voorzieningen zijn in de directe omgeving en om de hoek zit je op de uitvalswegen naar Alkmaar, Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

Deze mooie woning heeft de volgende vele pluspunten:

+ De gehele woning heeft gestuukte wanden en plafonds die zeer strak zijn afgewerkt.
+ Een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de mooi aangelegde tuin.
+ Moderne open keuken (2015 Bruynzeel) met diverse inbouwapparatuur (Siemens).
+ Op de gehele begane grond ligt een fraaie eiken lamelparketvloer.
+ 3 goede slaapkamers op de eerste etage welke voorzien is van een fraaie gietvloer.
+ Op de bovenste etage een extra (werk-/slaap)kamer met daar achter veel bergruimte.
+ Goed geïsoleerde woning en volledig voorzien van dubbele beglazing.
+ In 2015 zijn alle radiatoren, deuren en deurgrepen, stopcontacten vervangen.
+ Fraai beklede trappen (2017).
+ Buitenschilderwerk 2018.
+ Royale schuur met elektra en grote schuurdeur voor motor naar achterom.
+ Ruim zicht aan de voorzijde door de stoep en het perkje en geen directe achterburen. Achter ligt een rustig gras-/speelveld met bomen, een bankje en een speeltoestel: ideaal voor kinderen.
+ Een zeer centrale plek ten opzichte van het centrum van Haarlem en de uitvalswegen, met allerlei winkel- en recreatievoorzieningen om de hoek (zie ‘Omgeving’).

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.

Indeling

Begane grond:

Entree, hal met meterkast, net toilet met fonteintje, ruime trapkast en doorgang naar woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van een eiken lamelparketvloer en heeft gestuukte wanden en plafonds die zeer strak zijn afgewerkt. De woonkamer is nagenoeg vierkant, tuingericht en mooi licht door het grote kozijn met openslaande deuren en daarnaast aan beide zijden een groot raam tot de grond. Aan de voorzijde bevindt zich de witte L-vormige keuken (Bruynzeel) met een antraciet kleurig aanrechtblad, een Quooker en de volgende apparatuur: dynamische inductiekookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast met 2 ladenvriezer en vaatwasser (allen Siemens). Er is veel bergruimte middels laden, (carrousel)kasten en een brede bovenkast. De open wandkast die bij de keuken hoort, blijft achter. Via de openslaande deuren kom je in de mooi aangelegde, diepe tuin op het oosten. Over de volle breedte vind je achterin de schuur met brede deur (voor motor!) naar de achterom. Deze grenst aan het ruime groen middels een grasveldje met bomen en een speeltoestel. In de schuur blijven de werkbank en de opbergkasten achter, de brug voor een motor is ter overname.

Eerste etage:

Via de trap vanuit de woonkamer bereik je de zeer ruime overloop, waar de fijne grote bergkast achter blijft. Op de gehele verdieping ligt een zandkleurige gietvloer. Aan de voorzijde ligt een goede slaapkamer. De grote masterbedroom ligt aan de achterzijde en de kamer daarnaast wordt momenteel als walk-in-closet gebruikt, maar kan heel goed dienst doen als slaapkamer. De badkamer ligt in het middengedeelte en is voorzien van een royale inloopdouche, een wastafelmeubel met wastafel, een radiator en een hangend toilet. Hier bevindt zich ook de wasmachine- en drogeraansluiting.

Tweede etage:

De trap komt direct uit in een fijne, lichte ruimte die multifunctioneel inzetbaar is. Achter de deurtjes is er enorm veel bergruimte onder het lage deel van het dak.

Kortom: kom deze fantastische woning in deze ideale woonomgeving snel bekijken. Misschien kan jij dan met kerst al van dit heerlijke huis genieten!

Omgeving

De Grote Markt van Haarlem ligt op 10 minuten fietsafstand en de gezellige Amsterdamse buurt ligt aan het eind van de straat. Je loopt zo naar een klein buurtwinkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen.
Wat de wijk ook aantrekkelijk maakt is de ligging ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam en Leiden. Tijdens spitsuren kan het nog wel eens druk zijn in de stad, maar hier aan de rand zit je zo op de snelweg: ideaal voor forensen. Binnen enkele minuten ben je op het station Haarlem Spaarnwoude. Wie graag hardloopt, fietst of tennist, zit in deze omgeving ook goed. Het Burgemeester Reinaldapark heeft fraaie wandelroutes en tennisbanen. Of je kunt naar het pannenkoekenrestaurant. Voorbij het stadspark, richting het oosten, fiets je langs de ringvaart. En je zit ook zo in recreatiegebied Spaarnwoude, een oase van groen tussen de steden! Voor een frisse duik fiets je binnen 10 minuten naar het strandje bij de Veerplas waar je ook nog eens heerlijk kunt genieten van een kopje koffie, drankje of lekkere lunch. Als klap op de vuurpijl ben je ook nog eens in een half uur op de fiets via de Brouwersvaart, het Brouwerskolkje en de Zeeweg langs de ingang van de Kennemerduinen voor het duinmeertje “T Wed” of nog een kwartiertje door naar het strand! Best of both worlds hier in de Zuiderpolder!

Algemeen:

• Woonoppervlakte circa 112 m2, bruto inhoud circa 353 m3, perceeloppervlakte 122 m2
• Fundering: conform fax Gemeente Haarlem op beton palen.
• Nieuwe groepenkast met 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en drie fasen elektra (2015).
• Oplevering kan snel: tussen 22 december 2019 en 11 januari 2020.

~ ENGLISH ~

Where can you find an almost completely renovated in 2015, spacious 5-room family house with lovely garden for this price? Here in the Zuiderpolder! All (shopping, sports and leisure) facilities are in the immediate vicinity and around the corner you are on the roads to Alkmaar, Amsterdam, Schiphol and The Hague.

This beautiful home has the following features:

+ The entire house has plastered walls and ceilings that are very tightly finished.
+ A garden-oriented living room with patio doors to the beautifully landscaped garden.
+ Modern open kitchen (2015 Bruijnzeel) with various built-in appliances (Siemens).
+ There is a beautiful oak parquet floor on the entire ground floor.
+ 3 good bedrooms on the first floor which is equipped with a beautiful cast floor.
+ On the top floor an extra (work / sleeping) room with a lot of storage space behind it.
+ Well insulated house and fully equipped with double glazing.
+ In 2015 all radiators, doors and door handles, sockets were replaced.
+ Beautifully clad staircases (2017).
+ Exterior painting work 2018.
+ Generous barn with electricity and large barn door for motor to the rear.
+ Ample view at the front through the sidewalk and the bed and no direct rear neighbors. Behind is a quiet grass / play field with trees, a bench and a play set: ideal for children.
+ A very central location in relation to the center of Haarlem and the roads, with all kinds of shopping and leisure facilities around the corner.
Meer informatie

Kaart

Streetview

Remodal