Wouter van Bakkum

Haarlem, waar elke wijk een uniek karakter heeft en elke straat een nieuw verhaal vertelt. Maak kennis met Wouter, een makelaar met passie voor de geschiedenis van zijn stad en duurzaamheid. Hij staat klaar om te helpen bij kopen of verkopen van je (droom)huis.

Levensvisie

Duurzaamheid

“Ik weet veel over duurzaamheid en zie methoden om huizen groener en energiezuiniger te maken. Of het nu gaat om zonnepanelen, isolatie of andere technologieën, ik kan je tips geven hoe je dat bijvoorbeeld bij een ‘kluswoning’ kan aanpakken.”

De leukste wijken.

“Ik vind het belangrijk om jouw levensstijl te herkennen. Voor wie bijvoorbeeld in Amsterdam werkt, is de Amsterdamsewijk (naam zegt het al) heel prettig. De aanvoerroute vanuit de snelweg is ideaal.”

“Maar wat mij betreft is Haarlem-Noord een favoriet. Vrijwel de gehele wijk bestaat uit jarendertigwoningen. In de planetenwijk worden vaak ‘groene straten’ georganiseerd door buurtbewoners. Een groene straat is een straat die afgezet wordt voor een bepaalde periode, van bijvoorbeeld 3 weken, waardoor er geen auto’s mogen parkeren en er niemand doorheen mag rijden. Daardoor kunnen kinderen vrij spelen op straat.”

“Of neem de Heussenstraat. Hier zijn de huizen opgebouwd in een halve cirkel rondom een groenstrook met water. Vanuit iedere woning heb je uitzicht op de molen aan de overkant.”

In een groene straat
kunnen kinderen
vrij spelen.

Jong en Duurzaam

“Leef Makelaars onderscheidt zich door de jonge, enthousiaste aanpak. Als team begrijpen we de behoeften van de nieuwe generatie woningzoekenden, die steeds meer waarde hechten aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.”

“Of je nu een bestaande woning wilt verduurzamen of een nieuwbouwwoning zoekt met energielabel A+. Ik en mijn collega’s staan klaar om je te helpen bij het maken van een bewuste keuze.”

Heb je een vraag?

Neem contact op!
Functie Assistent makelaar
Ervaring 4 jaar
Specialisme Duurzaamheid
Werkdagen Ma, di, wo en vr
Woonplaats Haarlem
Favoriete wijk Santhaesbuurt
Favoriete straat Heussenstraat
Hobby('s) Zaalvoetbal

Wouter over

Leef je droom
Lees meer
Leef groots
Lees meer

Huizen van Wouter