Anna van Twisk

Met zijn karakteristieke binnenstad en bruisende sfeer is het geen wonder dat Haarlem een toplocatie is om te leven. Maar waar moet je beginnen als je verhuisplannen hebt? Commercieel binnendienst medewerker Anna staat klaar om je te helpen.

Levensvisie

Opgroeien in Haarlem.

“Haarlem heeft zoveel te bieden, maar twee buurten springen er voor mij uit. Allereerst is er de Binnenstad. Hier vind je gezellige markten, de beste restaurants, koffietentjes en boetiekjes. Het bruisende leven spreekt mij hier aan.”

“Daarnaast vind ik het Haarlemmerhoutkwartier heerlijk om bij te komen van het bruisende stadsleven. Het mooie aan deze buurt is dat de binnenstad op loopafstand ligt en er een prachtig park in de buurt is. Hier is alle ruimte om rustig te wandelen en te genieten van het groen in de stad.”

Mens achter de opdracht.

“Bij Leef Makelaars weet je zeker dat er naar je geluisterd wordt. Het persoonlijke aspect is echt iets waar we trots op zijn. Bij mij kun je dus rekenen op open en eerlijk contact.”

Bij Leef Makelaars
weet je dat er naar
je geluisterd wordt.

Mijn favoriete straat.

“Mijn favoriete straat in Haarlem is zonder twijfel de Korte Houtstraat in de Binnenstad. Hier vind je prachtige gevels, kinderkopjes op de weg, mooie winkels en geweldige restaurants.”

“Wat deze straat extra bijzonder maakt voor mij, is dat mijn familie al generaties lang in Haarlem is gevestigd. Mijn over-overgrootvader had zijn eigen meubelmakerij in deze straat, en het voelt speciaal om die geschiedenis te delen.”

Heb je een vraag?

Neem contact op!
Functie Commercieel medewerkster binnendienst
Ervaring 1 jaar
Specialisme Goed klantcontact
Werkdagen Ma, di, wo, do en vr
Woonplaats Vogelenzang
Favoriete wijk Binnenstad
Favoriete straat Korte Houtstraat
Hobby('s) Reizen, lezen, bakken en de hond

Huizen van Anna