Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HEEMSTEDE, Wasserij-Annalaan 59
350.000

HEEMSTEDE

Wasserij-Annalaan 59

350.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Appartement
Soort appartement
Benedenwoning
Bouwjaar
1988
Oppervlakte
69m2
Aantal kamers
3
Buitenruimte
Achtertuin - west
Onderhoud
Uitstekend
Energie label
C
Pluspunten
Aan water, aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Berging
Inpandig
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

- English text below -

Leef! Dat kan in dit luxe afgewerkte 3 kamer parterre appartement in Heemstede! Heerlijk rustig met je eigen tuin direct aan het water wonen en tegelijkertijd op korte afstand van de gezelligheid en alle voorzieningen van de winkelstraat van Heemstede. En binnen het kwartier ben je met de fiets in de Haarlemse binnenstad. Het appartement is begin 2018 volledig gerenoveerd en vernieuwd. Dit fraaie 3-kamer appartement heeft een ruime woonkamer met een strakke, open keuken en vanwaar uit je toegang hebt tot het deels overdekte terras en de recent mooi aangelegde tuin aan het water. De tuin is gesitueerd op het westen en ligt wat hoger ten opzichte van het water, waardoor u vanaf het middaguur tot s avonds van de zon kunt genieten!

Kortom: ZORGELOOS LEVEN EN GENIETEN IN DIT LUXE 3-KAMER PARTERRE APPARTEMENT MET EIGEN TUIN EN MET ALLE GEMAKKEN ZOALS WINKELS EN OPENBAAR VERVOER OM DE HOEK!

Het appartement is vervolgens voorzien van de volgende overige pluspunten:
+ Woonoppervlakte circa 70 m2 op begane grond van kleinschalig appartementencomplex (1988).
+ mooi aangelegd terras en tuin op westen aan het water met vrij zicht.
+ Strak gestuukte wanden en plafonds en fraaie gietvloer door het gehele appartement (2018).
+ Luxe open keuken (Bruijnzeel 2018).
+ Moderne badkamer en separaat toilet (2018).
+ Electra uitgebreid en vernieuwd (2018).
+ CV-ketel (Nefit 2018).
+ volledig voorzien van dubbele beglazing.
+ separate stenen berging op begane grond.
+ Alle binnendeuren zijn vervangen en het binnenschilderwerk is ook in 2018 gedaan.
+ Actieve en gezonde VvE.
+ Vrij parkeren in de laan.
+ Gelegen op toplocatie, zie verderop in de tekst!

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellenplateau en intercomsysteem.

Parterre appartement:
De meterkast bevindt zich buiten het appartement naast de voordeur. Via de voordeur treedt je binnen in de hal vanwaar toegang via allemaal nieuwe deuren tot de woonkamer, slaapkamers, badkamer en toilet. Alle kamers hebben strakgestuukte wanden en plafonds, er ligt een grijze gietvloer en ze zijn voorzien van dubbele beglazing en radiatoren. Alle gordijnrails, gordijnen, jaloezieën en overige raambekleding in mooie neutrale kleuren blijven achter, waardoor je echt zodra je de sleutel hebt er direct kan verhuizen! De deur naar de woonkamer is met ruiten waardoor ook de hal mooi licht is. De woonkamer heeft een groot raam aan de achterzijde dat vrij uitkijkt op de fijne tuin. Via de zijdeur kom je vanuit de woonkamer op het deels overdekte terras op het westen. Recent is het terras en de verdere tuin op het westen fraai aangelegd met grote antracietkleurige tegels en veel blijvend groen. Er is een buitenlamp en buitenkraan aanwezig en er bevinden zich bergkasten voor tuinspullen. De open keuken (Bruijnzeel 2018) is antraciet, heeft een strakke uitstraling en een mooi lichte composiet aanrechtblad. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5-pitsgaskookplaat, oven en RVS afzuigkap (alle Boretti) koelkast met 3 laden-vriezer(Liebherr) en een Miele afwasmachine. De keuken heeft daarnaast veel bergruimte middels laden, binnenladen en een carrouselkast.
De masterbedroom heeft een diepe kastenwand met veel hang-/ en leg-/mogelijkheden. De tweede kleinere slaapkamer kan ook heel goed aangewend worden als werk-/hobbykamer omdat deze ook mooi licht is. De badkamer heeft een ruime stortdouche, brede wastafel en designradiator en nieuw plafond met inbouwspots. In de hal bevindt zich daarnaast nog het separate, moderne toilet met fonteintje en een diepe kast waar de CV-ketel hangt en de wasmachine en droger-aansluitingen zitten.

Via een aparte entree buitenom bereik je de inpandige berging op de begane grond.

Zoals al eerder vermeld: Op deze rustige plek in een prettige woonomgeving om de hoek van het centrum van Heemstede ligt op de begane grond dit 3-kamerappartement. De buurt biedt veel privacy en is tegelijkertijd vlakbij het gezellige winkelcentrum van Heemstede. Scholen, sportfaciliteiten, NS station Heemstede-Aerdenhout, uitvalswegen en het strand en de duinen liggen praktisch om de hoek. Ook het centrum van Haarlem is binnen 15 minuten met de fiets te bereiken. Het appartementencomplex is kleinschalig en goed onderhouden en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Tot slot is de heerlijke tuin op het westen natuurlijk het unique selling point van dit appartement, reden te meer om snel contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak!

- English -

Wasserij Annalaan 59 te Heemstede.

Live! That is possible in this luxuriously finished 3 room ground floor apartment in Heemstede! Nice and quiet with your own garden right on the water and at the same time a short distance from the fun and all the amenities of the shopping street of Heemstede. And within fifteen minutes you are in the center of Haarlem by bike. The apartment was completely renovated and renewed at the beginning of 2018. This beautiful 3-room apartment has a spacious living room with a sleek, open kitchen and from where you have access to the partly covered terrace and the recently beautifully landscaped garden on the water. The garden is situated on the west and is a little higher compared to the water, so you can enjoy the sun from noon until the evening!

In short: CAREFREE LIFE AND ENJOY IN THIS LUXURIOUS 3-ROOM PARTERRE APARTMENT WITH YOUR OWN GARDEN AND WITH ALL EASY LIKE SHOPS AND PUBLIC TRANSPORT TO THE CORNER!

The apartment is then equipped with the following other features:

+ Living area approximately 70 m2 on the ground floor of a small-scale apartment complex (1988).

+ beautifully laid out terrace and garden facing west on the water with a clear view.

+ Tightly plastered walls and ceilings and beautiful cast floor throughout the entire apartment (2018).

+ Luxury open kitchen (Bruijnzeel 2018).

+ Modern bathroom and separate toilet (2018).

+ Electricity expanded and updated (2018).

+ fully equipped with double glazing.

+ separate stone storage room on the ground floor.

+ All interior doors have been replaced and the interior paintwork was also done in 2018.

+ Active and healthy VvE.

+ Free parking in the avenue.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal