Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Teding van Berkhoutstraat 107
325.000

HAARLEM

Teding van Berkhoutstraat 107

325.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Appartement
Soort appartement
Bovenwoning
Bouwjaar
1934
Oppervlakte
123m2
Aantal kamers
6
Buitenruimte
Geen tuin
Onderhoud
Goed
Pluspunten
In woonwijk, vrij uitzicht
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

- English text below -

Zeer goed afgewerkte en royale bovenwoning (123m2!) gelegen in de populaire en gewilde Oude Amsterdamse buurt, die over de volgende pluspunten beschikt:

+ 3 woonlagen vanwege plaatsen extra verdieping, gerealiseerd in 2007.
+ Zeer geschikt voor dubbele bewoning of verhuur via bijvoorbeeld AirBnB.
+ Bouwjaar 1934, dus fraaie bouwstijl met paneeldeuren, hoge plafonds en gefundeerd op beton palen.
+ Op iedere verdieping een toilet.
+ Voorzien van breed balkon alsmede een heerlijk zonnig dakterras.
+ Royale woonkamer, twee badkamers en maar liefst 4 slaapkamers.
+ Vereniging van Eigenaren niet actief, wel gemeenschappelijke opstalverzekering en inschrijving KvK.
+ Dichtbij de binnenstad, alle woonvoorzieningen nabij en via station Spaarnwoude ben je in slechts 9 minuten in Amsterdam!
+ Wonen aan de oostzijde brengt je snel op weg richting Alkmaar, Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Zie onderaan de tekst meer leuks over deze gewilde omgeving.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.

De globale indeling is als volgt:

Entree op de begane grond met meterkast, trap naar de eerste verdieping: Hier tref je de royale en brede woonkamer (L-vormig) aan, met aan de voorzijde 3 grote ramen wat het geheel heerlijk licht maakt. Er is ook zonwering aanwezig in de woonkamer. Op de vloer tref je een fraaie houten vloer aan en de kozijnen zijn van kunststof met dubbele beglazing. Aan de achterzijde is een balkon gesitueerd, toegankelijk via de schuifpui in de woonkamer of via de keuken. De keuken is een dichte variant, goed aan de maat en afgewerkt met losse apparatuur en een hoop bergruimte. Op deze verdieping tref je tevens het eerste toilet.

Met de trap naar de tweede verdieping. Hier vind je drie slaapkamers, waarvan de ruimste aan de achterzijde is gesitueerd die toegang biedt tot het zonovergoten dakterras. Vanaf hier heb je een prachtig weids uitzicht over de wijk. Direct daarnaast tref je de eerste badkamer aan, uitgevoerd met een tweede toilet, wastafel en een douche. Aan de voorzijde de andere twee slaapkamers, ook beide goed aan de maat met de aansluitingen voor de wasmachine en droger in de rechter slaapkamer.

De derde verdieping, gerealiseerd in 2007, is nagenoeg een geheel eigen woonverdieping. Alles tref je hier aan; een tweede badkamer, luxe afgewerkt en voorzien van een (derde) toilet, een bidet, een douche en wastafel, een zeer royale vierde (slaap) kamer, ruime overloop en de cv-ruimte met ketel uit 2007. De overloop op deze verdieping is zelfs voorzien van wateraansluiting. Het is mogelijk een klein keukenblok te installeren.

Wonen aan de oostzijde van Haarlem is gunstig, je bent snel op weg richting Alkmaar, Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Rotterdam, ed. De buurt is populair geworden door de komst van de fly-over en treinstation Spaarnwoude/Ikea, hierdoor ben je in slechts 9 minuten in Amsterdam! Maar ook centraal station Haarlem is op fietsafstand. Meerdere goede busverbindingen en haltes zijn in de straat.

Verscheidene gezellige winkeltjes en restaurants zijn in de buurt en de Amsterdamstraat of het Beaxtrixplein voorzien in alle dagelijkse behoeften (supermarkt, bakker, postagentschap, toko, ed). Via de Amsterdamsepoort en de Gravestenenbrug (Teylersmuseum) fiets je in enkele minuten naar onze fraaie oude binnenstad met vele leuke winkels, gezellige restaurants, pleinen met terrassen en markten.

Een perfecte locatie voor forenzen die dicht bij het centrum en uitvalswegen willen wonen.

- ENGLISH -

Teding van Berkhoutstraat 107

Spacious upper floor apartment (123 m2!), finished to a very high standard, located in the popular and greatly sought-after Oude Amsterdamse district, and which has the following features:
+ 3 storeys, with an additional storey having been created in 2007.
+ Highly suitable for dual occupancy or rental through Airbnb, for example.
+ Built in 1934, so in an attractive style with panelled doors, high ceilings, and constructed on concrete piles.
+ A toilet on every floor.
+ Has a wide balcony and a fabulous sunny roof terrace.
+ Generously sized living room, two bathrooms, and no fewer than 4 bedrooms.
+ Owners’ Association not active, but there is joint building insurance and the association is registered with the Chamber of Commerce.
+ Near the city centre and every residential amenity, and from Spaarnwoude station you can be in Amsterdam in just 9 minutes!
+ Living on the eastern side of the city means you can soon be on your way towards Alkmaar, Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Rotterdam, and The Hague.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal