Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Rijnstraat 78
300.000

HAARLEM

Rijnstraat 78

300.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1930
Oppervlakte
91m2
Aantal kamers
5
Buitenruimte
Achtertuin - west
voortuin
Onderhoud
Redelijk tot goed
Energie label
F
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

- English text below -

Het is fijn wonen in dit gezinshuis met maar liefst 4 slaapkamers in de heerlijke woonwijk “de Rivierenbuurt” in Haarlem-Noord met verder de volgende plussen:
+ Originele details zijn voor een deel nog aanwezig, zoals de glas-in-lood suitedeuren en de paneeldeuren op de eerste etage.
+ Bouwjaar 1930 en op staal gefundeerd.
+ Mooie en zeer praktische keuken met veel bergruimte uit 2016.
+ Ruime, sfeervolle badkamer ook uit 2016.
+ Buitenschilderwerk 2016.
+ Door de opbouw (2002) beschikt de woning over 4 ruime slaapkamers.
+ Één van de populairste straten van de Rivierenbuurt, rustig gelegen (alleen bestemmingsverkeer) en gunstig ten opzichte van uitvalswegen en van de natuur, zoals de duinen, het Schoterbos en het natuurgebied de Hekslootpolder.
+ In de straat bevindt zich ook nog Basisschool.
+ De perfecte woning om te starten en als gezin in door te groeien.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.
Of kom naar het Open Huis of maak direct een afspraak om te woning live te bezichtigen!

De locatie is erg centraal gelegen nabij de uitvalswegen richting Waardepolder (A200, Halfweg/Rottepolderplein A9) of naar de randweg (N208, Beverwijk/Alkmaar). Maar vooral de recreatiemogelijkheden maken het hier erg fijn wonen. Direct om de hoek ligt het natuurgebied de Hekslootpolder, een uniek weidegebied met een rijke flora en fauna. Via de polder bereik je het fraaie dorpje Spaarndam met de forten Benoorden en Bezuiden Spaarndam (onderdeel van Unesco werelderfgoed "De stelling van Amsterdam") echt een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen! En aan de westkant van Haarlem liggen de schitterende Kennemerduinen: op de fiets ben je binnen een half uur op het strand.

Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin op het oosten (hier zit je 's morgens al met je kopje koffie in het zonnetje), entree, gang met meterkast en toegang tot de knusse woonkamer. De woonkamer heeft aan de voorzijde een groot raam met bovenraampjes. Er ligt een houten vloer en de gezellige allesbrander/houtkachel is ter overname. Het middengedeelte is over de volle breedte en heeft een doorkijkje naar de gang. Dit gedeelte is door prachtige glas-in-lood schuifdeuren gescheiden van de achterkamer waar zich de open keuken bevindt. Deze is vernieuwd in 2016 en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast met drie laden, vriezer, 4-pitsgaskookstel met recirculatie afzuigkap, combi-oven/magnetron en een vaatwasser. De CV ketel (Intergas 2003) is mooi weggewerkt in een kastje en verder is er veel bergruimte in de kastjes, (binnen)laden en een apothekerskastje. Openslaande deuren bieden toegang tot het achtertuintje dat is gelegen op het westen: hier pak je het middag- en avondzonnetje nog even mee! Er staat een houten bankje en er is een kleine berging en houtopslag. Vanuit de keuken kom je in het halletje waar het toilet is. Het toilet is zwevend en de vloer is fraai betegeld met Portugese tegels. In het halletje bevindt zich een ruime (voorraad)kast. De trap leidt je door een, door het raam, licht trappenhuis naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kasten. Op deze etage bevinden zich een achterslaapkamer en aan de voorzijde een grote slaapkamer met daarnaast de badkamer. Alle deuren hier zijn paneeldeuren met authentieke glas-in-loodraampjes. De badkamer is recent vernieuwd: een royale inloopdouche, granieten wastafel en een fraaie designradiator bieden alle comfort en sfeer.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is in 2004 gerealiseerd. Op de overloop staat een vaste bergkast. De ramen zowel op de overloop als op de 2 ruime slaapkamers hebben dubbelglas en kunststof kozijnen welke op een draai- en kiepstand kunnen.

- English -

Rijnstraat 78

It is a real pleasure living in this 4-bedroom house in the delightful ‘Rivierenbuurt’ district in Haarlem Noord. The property also has the following features:
+ Some of the original details are still present, such as the stained-glass sliding doors and the panelled doors on the first floor.
+ Built in 1930, steel foundations.
+ Attractive and very practical kitchen with plenty of storage space; dates from 2016.
+ Spacious and pleasant bathroom; also dates from 2016.
+ Exterior painted in 2016.
+ Thanks to the roof extension (2002), the house has 4 large bedrooms.
+ One of the most popular streets in the Rivierenbuurt district, in a peaceful location (only local traffic) and favourably positioned in relation to the road network and the countryside, including the dunes, the Schoterbos park, and the Hekslootpolder area of natural beauty.
+ There is also a primary school on the street.
+ This is the perfect house in which to start and raise a family.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal