Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Generaal De la Reijstraat 63
449.000

HAARLEM

Generaal De la Reijstraat 63

449.000

Oplevering: in overleg

beschikbaar

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1906
Oppervlakte
91m2
Aantal kamers
4
Buitenruimte
Achtertuin - west
Onderhoud
Goed
Energie label
F
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Berging
Aangebouwd steen
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

-English below-

Leef! heerlijk in de Generaal de la Reijstraat 63 in Haarlem.

Wat een gezellige woning! Deze (gezins)woning van ca. 91 m2 groot staat in de populaire Transvaalbuurt en is super centraal gelegen. De woning beschikt over vele pluspunten:

• Lichte woonkamer met openhaard, hoge plafonds en hoge ramen met glas in lood.
• Ruime halfopen keuken van alle gewenste inbouwapparatuur voorzien.
• Drie slaapkamers.
• Stadstuin op het westen.
• Nagenoeg geheel gezien van kozijnen met dubbele beglazing.
• Heerlijke woonomgeving: kindvriendelijk, rustig maar ook centraal gelegen nabij scholen, winkels, uitvalswegen, openbaar vervoer, veel (sport)voorzieningen.
• Centrum Haarlem bereik je binnen 5 minuten fietsen, winkelcentrum de Cronjé in 3 minuten lopen en binnen een half uur fiets je via de Kennemerduinen naar het strand in Bloemendaal aan Zee
• 10 minuten lopen + 15 minuten trein = slechts 25 minuten reizen tot Amsterdam Centraal!


Veel licht en gezelligheid…
De woonkamer is een fijne plek om te vertoeven. De hoge plafonds zorgen voor veel licht en ruimte en het glas in lood, de openhaard, ingebouwde kast en radiatorombouwen creëren een fijne sfeer. Aan de woonkamer grenst de keuken van goed formaat en welke is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, koel/vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken loop je de zonnige tuin op het westen in. Achter de keuken vind je de royale badkamer met o.a. een ligbad, douche en toilet. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. Tot slot is er een berging die van binnenuit bereikbaar is.

Drie slaapkamers én veel opbergruimte…
Vanaf de overloop is de nok zichtbaar hetgeen een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft. Aan de achterzijde liggen twee kleinere slaapkamers en aan de voorzijde een grote slaapkamer over de gehele breedte van de woning. In de nok is veel bergruimte gecreëerd, maar er kan ook voor gekozen worden om deze ruimte bij de slaapkamers te trekken.


Indeling, afmetingen en woning in 3D!
Beleef deze woning nu alvast virtueel, in 3D. Loop door de woning heen, kijk van een afstand of zoom in. Onze virtuele tour, de -360 graden- foto's, de video en de plattegronden geven je een compleet beeld van de indeling, afmetingen en het design.
En kom binnenkijken, je bent welkom!


Leef! en woon heerlijk in de Transvaalbuurt…
Hier woon je op een uitstekende en zeer centrale locatie, lekker dichtbij het station. In de buurt zijn er veel winkels te vinden zoals winkelstraat Cronjé (met vele leuke speciaalzaken, diverse horeca en een grote AH) of winkelcentrum Spaarneboog (met Vomar, Action en sportcentrum).
Daarnaast is er een goed aanbod aan scholen, kinderopvang en buurtspeeltuin, je vindt het allemaal de buurt. Trein- en busstation, de gezellige oude binnenstad, de Stadskweektuinen, het Spaarne en de monumentale Ripperdakazerne, het ligt allemaal op korte loopafstand. De duinen, het strand en de zee bevinden zich op nog geen half uur fietsen en ga je liever met de auto? Parkeren kun je hier gratis en de belangrijkste uitvalswegen bereik je binnen enkele minuten rijden. Kortom, een heerlijke buurt om te wonen en te leven.


Goed om te weten:
- Woonoppervlakte: ca. 91 m2 (NEN- meetrapport).
- Inhoud: ca. 369 m3.
- Gebouwd rond 1906 en een fundering op staal.
- Verwarming en warm water via HR-ketel uit 2021.
- Energielabel: F voorzien van isolerende beglazing.
- Parkeren middels vergunningen.
- Oplevering in overleg.


~ English ~

Live lovely in the Generaal de la Reijstraat on number 63 in Haarlem!

What a cosy home! This (family) house of approx. 91 m2 is located in the popular Transvaal neighbourhood and is super centrally located. The property boasts many pluses:

• Bright living room with fireplace, high ceilings and tall windows with stained glass.
• Spacious semi-open kitchen fitted with all the desired appliances.
• Three bedrooms.
• City garden facing west.
• Almost entirely seen of window frames with double glazing.
• Lovely living environment: child-friendly, quiet but also centrally located near schools, shops, roads, public transport, many (sports) facilities
• You can reach the centre of Haarlem within 5 minutes by bike, shopping centre de Cronjé in 3 minutes and within half an hour you can cycle via the Kennemer dunes to the beach in Bloemendaal aan Zee
• 10 minutes walk + 15 minutes train = only 25 minutes to Amsterdam Central!Layout, dimensions and design in 3D!

Experience this house virtually now, in 3D. Walk through the house, look from a distance or zoom in. Our virtual tour, the -360 degree- photos, the video and the floor plans show you a complete impression of the layout, dimensions and design.

Come and have a look inside, you are welcome!
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal