Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Wonen in Haarlem

Haarlem is een heerlijke stad om in te wonen. Een stad die door zijn veelzijdigheid en centrale ligging erg populair is. De kust en duinen zijn op fietsafstand en door zijn strategische ligging in de Randstad zijn Amsterdam en Schiphol op 15 minuten afstand.

Ben je op zoek naar een woning in Haarlem? Wij helpen je graag bij het vinden van jou droomhuis. Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn de makelaar in Haarlem die net dat stapje harder loopt bij het vinden van jouw droomhuis.

Bel mij terug!

In Haarlem is altijd iets te doen

Er is voor jong en oud, altijd iets te doen in Haarlem. Cultuur- en kunstliefhebbers kunnen in Haarlem hun hart ophalen bij musea zoals het Frans Hals en Teylers museum en op de verschillende culturele evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd. Voor de bourgondiers onder ons is er een divers en groot aanbod aan goede restaurants, bijzondere cafe's en leuke lunch- en koffietentjes. Daarnaast is Haarlem meerdere malen uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland! Daar worden de winkelliefhebbers onder ons erg blij van.

Waarom wonen in Haarlem?
Haarlem staat bekend om zijn wooncomfort, zijn goede scholen, mooie groene parken en het grote aanbod aan cultuur en horecagelegenheden. Door de grote diversiteit aan woningen en wijken in Haarlem is er voor iedereen een woning en buurt die past bij zijn of haar wensen. Zoals de sfeervolle, kindvriendelijke en veilige woon buurten; Bomenbuurt, Planetenbuurt en de Kleverparkbuurt, veelal stammend uit de jaren '30. Het historische centrum met de populaire Vijfhoek. Of de verschillende moderne nieuwbouwwijken. Welke wijk je ook kiest, de veelzijdige, gezellige historische binnenstad, het strand en Amsterdam zijn altijd snel bereikbaar.


Leef! Makelaars is al 10 jaar lang een gerenommeerde makelaar in Haarlem. Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vertel ons jouw woonwensen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we adviseren je hierin graag. 

Neem contact met ons op of laat je gegevens hieronder achter dan nemen we met jou contact op.

Bel mij terug!

Remodal