Jochum Steur

Het makelaarsvak draait niet alleen om huizen; het gaat om mensen en het leven dat zij graag leiden. Jochum’s passie voor Haarlem en zijn uitgebreide ervaring als makelaar maken hem een waardevolle gids in de zoektocht naar droomhuizen.

Levensvisie

Welke wijken ik aanraad in Haarlem?

“Dat moeten absoluut de Kleverparkbuurt en het Bos en Vaartkwartier zijn. De Kleverparkbuurt heeft een overvloed aan prachtige authentieke herenhuizen. Deze statige woningen ademen geschiedenis en tonen vaak unieke architectonische details. Wandelend door de charmante straten van de Kleverparkbuurt voel je direct de warme en knusse sfeer die deze gezinswijk uitstraalt.”

“En dan het Bos en Vaartkwartier, ook een fantastische gezinswijk, omgeven door het groen van ‘De Haarlemmer Hout’. Hier vind je eveneens een schat aan authentieke herenhuizen. Bovendien biedt deze buurt diverse voorzieningen die het leven er bijzonder comfortabel maken.”

Bereikbaarheid en ligging.

“Voor wie behoefte heeft aan optimale bereikbaarheid, zijn de wijken aan de zuid/oostkant van Haarlem ideaal. Deze buurten liggen gunstig ten opzichte van uitvalswegen, wat forenzen zeker zullen waarderen. De compacte wijk Welgelegen is een uitstekend voorbeeld, op loopafstand van het centrum en nabij het prachtige stadsbos ‘De Haarlemmerhout’. Ook Zuiderhout is een aantrekkelijke buurt, net iets ten zuiden van Welgelegen.”

Ik help bij het vinden
van een huis dat echt
past bij je levensstijl.

Begeleiding voor (jonge) gezinnen.

“Als makelaar bij Leef Makelaars heb ik me gespecialiseerd in oudere woningen, voornamelijk die uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Mijn passie ligt in het behouden en waarderen van het unieke karakter en de historische charme van deze huizen.”

“Met mijn expertise begeleid ik (jonge) gezinnen bij zowel de verkoop als de aankoop van deze karaktervolle woningen. Ik begrijp de specifieke behoeften en wensen van gezinnen en kan helpen bij het vinden van een huis dat echt past bij hun levensstijl.”

Heb je een vraag?

Neem contact op!
Functie Directeur / Makelaar-taxateur
Ervaring 22 Jaar
Specialisme Gezinnen, jaren '20 en '30 woningen
Werkdagen Ma, di, wo en vr
Woonplaats Heemstede
Favoriete wijk Kleverpark, Bos en Vaart
Favoriete straat Kleverparkweg
Hobby('s) Wingfoilen, SUPpen, windsurfen, MTB'en en voetbal

Jochum over

Leef bewust
Lees meer
Leef groots
Lees meer
Leef Makelaars in het journaal
Over Leef
Lees meer
About Leef
Lees meer

Huizen van Jochum