Jeroen Geijsberts

Een huis kopen of verkopen in Haarlem, dat is een klus voor Jeroen. Hij is een bevlogen makelaar met 18 jaar ervaring. Of je nu een woning wilt kopen of aankopen. Met zijn uitgebreide expertise leidt hij je door het proces en behaalt hij de beste resultaten.

Levensvisie

Goede onderhandelaar.

“Mijn focus ligt op de aankoop en verkoop van woningen. Ik ben sterk in onderhandelen en ga tot het uiterste om mijn opdrachtgevers een geweldig resultaat te bezorgen. Dat drijft me elke dag weer.” 

Ik ben een echte mug.

“Het Houtvaartkwartier heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad, aangezien ik hier mijn hele leven al woon. Maar er zijn zoveel fantastische wijken in Haarlem. De Leidsebuurt, de Bomenbuurt, de Planetenbuurt en eigenlijk alles aan de westzijde van het Spaarne zijn fantastisch voor (jonge) gezinnen. De warmte van de buurt en de nabijheid van parken en scholen maken ze echt ideaal.”

“In de Warmoesstraat vind je prachtige gevels, kinderkopjes, fraaie winkels en goede restaurants. Leuk detail is dat mijn opa – daarna mijn vader en oom – een kapperszaak hebben gehad in deze straat, en je op die plek een gemetselde schaar terugziet.”

Wat Leef onderscheidt is
transparantie en
gemoedelijk contact.

Over Leef en Haarlemmers.

“Wat Leef volgens mij onderscheidt, is de transparantie en het gemoedelijke contact. We zijn niet alleen een makelaarskantoor, we zijn onderdeel van de Haarlemse gemeenschap. Wat ik mooi vind, is dat mensen steeds meer samenkomen in zogenaamde Groene Buurtinitiatieven. Denk aan het aanleggen van een groenstrook in plaats van saaie stoeptegels. De gemeente Haarlem stelt hier zelfs geld voor beschikbaar.”

Op zoek naar een duurzame woning?

“Wij werken met het uitgebreide en gebruiksvriendelijke programma Copaan. Daarin kun je als zoeker je wensen kenbaar maken, zoals zoekcriteria op basis van energielabels en isolatie. Zo vinden we samen de perfecte duurzame woning voor jou.”

Heb je een vraag?

Neem contact op!
Functie Makelaar
Ervaring 18 jaar
Specialisme Aankoop en verkoop
Werkdagen Ma, di, do en vr
Woonplaats Haarlem
Favoriete wijk Houtvaartkwartier
Favoriete straat Warmoesstraat
Hobby('s) Pianospelen, krachttraining en reizen

Jeroen over

Leef in vrijheid
Lees meer

Huizen van Jeroen