Inge Binsbergen

Haarlem, een bruisende stad met karakter en charme. Het heeft zoveel te bieden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar gelukkig staat onze commercieel binnendienst medewerker, Inge, klaar om je alles te vertellen.

Levensvisie

Ik hou van korte lijnen.

“Mijn kracht ligt in het snel reageren en effectief communiceren met klanten. Ik ben goed in het luisteren naar hun wensen en behoeften, en ik werk graag samen om ze zo goed mogelijk te helpen. Als binnendienst medewerker ben ik het eerste aanspreekpunt, en ik vind het fijn om onze klanten een positieve ervaring te bieden.”

Veel onderweg?

“Kijk eens naar de Indische buurt en Transvaalbuurt vanwege hun bereikbaarheid en ligging. Ze bieden een snelle toegang tot de Waardepolder via de fiets, en het station is ook gemakkelijk te bereiken. Ideaal voor mensen die veel onderweg zijn.'”

Voor mij de leukste wijk.

“Haarlem heeft zoveel geweldige wijken. De binnenstad is een absolute favoriet – de prachtige oude stad met gezellige markten en heerlijke restaurants. Maar mijn hart gaat ook uit naar het Ramplaankwartier. Het is een bijzondere buurt midden in de natuur, maar toch met dat warme dorpsgevoel.'”

Bij Leef Makelaars
zijn we écht betrokken
bij onze klanten.

Wat Leef Makelaars anders maakt?

“Bij Leef Makelaars zijn we écht betrokken bij onze klanten. We zetten ons in voor klantgerichtheid en stemmen onze aanpak af op de specifieke behoeften van iedereen die ons benadert. Geen standaardaanpak, maar maatwerk en een persoonlijke benadering.”

Heb je een vraag?

Neem contact op!
Functie Commercieel binnendienst medewerker
Ervaring 2,5 jaar
Specialisme Goed klantcontact
Werkdagen Ma, di, wo, do en vr
Woonplaats Haarlem
Favoriete wijk Binnenstand, Ramplaankwartier
Hobby(’s) Reizen, sporten, vrienden/familie

Huizen van Inge