Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Partners

Wij hebben in de loop der jaren een goed, betrouwbaar en deskundig netwerk op gebouwd. Graag stellen we je voor aan onze partners. 

HYPOTHEEK & VERMOGENSADVIES

 

Niesten Adviesgroep - Marco Waijboer

Het is goed om onderzoek te doen en je goed te laten adviseren voor je een hypotheek afsluit. Je kunt nu eenmaal niet weten hoe het in de toekomst gaat lopen, overal moet je rekening mee houden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je werkloos raakt, of als jij of jouw partner plotseling komt te overlijden? Niesten Adviesgroep doet er alles aan om de hypotheek zo goed mogelijk op jouw persoonlijke situatie af te stemmen, zodat je gegarandeerd bent van een verantwoorde hypotheek. Nu, en in de toekomst. Het team van Niesten Advies groep helpt je hier graag bij!

Meer informatie? Ga naar www.niesten.nl

 

lange & Partners, Financieel Advies
Hun credo: ‘Verdiepen in de ambitie van een cliënt is onze corebusiness, alleen dan verrijk je elkaar.’ Na jarenlang gewerkt te hebben voor grote Nederlandse banken waar ze leerden hoe het juist niet moest, is de basis gelegd voor hun filosofie: individuele lange termijndoelstellingen, het denken in generaties i.p.v. jaren en voor ogen houden dat geld geen doel, maar een middel is.

Meer informatie? Ga naar: www.langefinancieeladvies.nl

NOTARISSEN

nu.notarissen
Een laagdrempelig notariskantoor met een moderne frisse uitstraling, wat best verrassend is voor een notariskantoor! Kwaliteit en diensten worden geleverd tegen redelijke prijzen. Omdat ze veel digitale hulpmiddelen in zetten kan er papierloos, en dus zo groen mogelijk worden gewerkt.

Meer informatie? Ga naar: www.nunotarissen.nl

Smith Boeser van Grafhorst
Dit zeer ervaren en kennisintensief notariskantoor in Haarlem is gespecialiseerd in nalatenschappen, familierecht en estate planning. Bovendien bezitten zij veel kennis op het gebied van ondernemingsrecht en vennootschapsrecht. Maatschappelijke betrokkenheid zorgt ervoor dat ze blijven ontwikkelen, zoals het werken met mediation, levenstestamenten en digitale kluizen.

Meer informatie? Ga naar: www.sbvg.nl

Notariaat Beumer Kwantes bv
De missie van Notariaat Beumer Kwantes bv is: "Het is onze ambitie om met uw vertrouwen, op empatische en flexibele wijze de deskundigheid te bieden die u nodig heeft." Zij denken met je mee om samen te bepalen welke mogelijkheden er zijn om jouw wensen en ambities te realiseren, rekening houdend met je persoonlijke situatie en bieden kwaliteit en service voor een redelijk tarief om zo een langdurige relatie op te bouwen.

Meer informatie? Ga naar: www.notarisyvettebeumer.nl

 

BOUWKUNDIGE KEURINGSRAPPORTEN

Woningkeur
Werkt nauw samen met zelfstandig bouwkundig adviesbureaus in Noord-Holland. Inspecteur Wesley Groffen kent de regionale markt als geen ander en weet alles over de historie van steden en hun historische panden.

Meer informatie? Ga naar: www.woningkeur.nl/haarlem

Derk Stoel Bouwkundige keuringen 
Sinds 2002 een zelfstandig en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Derk Stoel Bouwkundige keuringen heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van bouwkundige aankoop- en verkoopkeuringen van woningen en endoscopisch vloeronderzoek (indien de kruipruimte niet toegankelijk is bestaat de mogelijkheid een endoscopische vloerinspectie uit te voeren).

Een goed bouwkundig rapport geeft inzicht in de kwaliteit van de te kopen of te verkopen woning en daarmee kom je  niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Meer informatie? Ga naar: www.huizenkeuringen.nl 

ARCHITECTEN

Trees Konijn
De architect die meedenkt met je wensen en advies ‘op maat’ geeft. Voor elk verbouwingsplan biedt zij doeltreffende oplossingen. Ze begeleidt elk project deskundig vanaf de eerste bouwtekening tot het laatste detail. Bovendien is zij creatief en verrassend. Haar grote ervaring met het aanvragen van vergunningen en overleg met ambtenaren, bespaart ontzettend veel tijd en moeite. Vooraf worden duidelijke afspraken over de kosten van het project gemaakt en het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis. 

Meer informatie? Ga naar: www.trees-bouwtekening.nl

Collo Architecten
Ambacht en vakmanschap in detail! Passie en ambacht wordt gecombineerd in projecten en opdrachten wat betreft restauratie, renovatie, herbestemming en architectuur. In elk facet van het bouwtraject zijn zij een echte partner.

Meer informatie? Ga naar: www.collo.nl

De Haarlemse Huizenaanpak
Wat je ook wilt: een kamer verbouwen, zelf energie opwekken of vloerverwarming, deze stichting van adviseurs, aannemers en installateurs werken nauw werken om het jou eenvoudiger te maken je huis te verduurzamen, te verbeteren en vooral comfortabeler te maken.

Meer informatie? Ga naar: www.haarlemsehuizenaanpak.nl/

 

AANNEMERS & SPECIALISTEN

KepsBouw
Staat voor creatief, jong, eindeloze motivatie en maatschappelijk betrokken. Ze realiseren grote, maar ook kleine projecten. Hun grote kracht is flexibiliteit en kunnen daarom optreden als projectleider, hoofdaannemer maar ook als onderaannemer. Werken met Keps Bouw biedt nog een voordeel: een klein maar een zeer betrokken team waardoor er weinig overhead kosten zijn die doorberekend moeten worden. En dat scheelt aanzienlijk op de offerte. 

Meer informatie? Ga naar: www.kepsbouw.n

Kapitein loodgieter & installateur
Een bekende en goede naam in Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal en omstreken. Niet alleen als loodgieter en installateur, maar ook als deskundige op gebied van zonnepanelen en zonne-energie. Vakbekwame mensen en uitstekend materiaal zorgen voor veilig en betrouwbare installaties!

Meer informatie? Ga naar: www.kapiteinbv.nl

Postma Dakdekkers Kootstertille B.V
Wat ooit begon als eenmanszaak is in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgrote onderneming op het gebied van dakrenovatie en nieuwbouw van hellende daken. De persoonlijke benadering, goed opgeleid personeel (in bezit van de VCA* procescertificaat) zorgt voor een hoge kwaliteit tegen een goede prijsverhouding.

Meer informatie? Ga naar: www.dakrenovatie.info

Atelier Glas & Loes 
Uw persoonlijke glasgenoot voor al uw vragen over glas-in-lood. 
Je kunt terecht bij Loes voor restauratie, reparatie, isolatie en voor het vervaardigen van nieuwe ontwerpen. 

Meer informatie? Ga naar: www.glasenloes.nl

 

VERHUIZEN & OPSLAG

Groeneveld Verhuizers
Een verhuisbedrijf gericht op particuliere, zakelijke en bijzondere verhuizingen. Je hecht waarde aan je eigendommen, daarom is het van belang dat deze in vertrouwde handen zijn. De verhuizing wordt zeer goed georganiseerd, waardoor het een zorgeloos proces is. Ook wordt meubelopslag en archiefbeheer in beveiligde en verwarmde opslagruimtes aangeboden.

Meer informatie? Ga naar: www.groeneveldverhuizingen.nl

De Kleine Verhuizer
Talloze verhuizingen zijn er de afgelopen jaren gerealiseerd. Van woningen tot bedrijfsruimtes, van spoedhuizingen tot het verhuizen van kostbare en exclusieve voorwerpen. Voldoende capaciteit, professionele manier van werken en als extra service kunnen ze ook bij oude ruimtes schroeven uit de muur halen, vloerbedekking verwijderen, gaten opvullen, lampen van het plafond halen en laten ze de ruimte schoongeveegd achter.

Meer informatie? Ga naar: www.kleineverhuizer.nl

M3 opslag
Voor veel particulieren of kleine zelfstandigen die een inboedel voor langere tijd op willen slaan is de prijs een belangrijke factor bij de keuze voor een aanbieder van opslagruimte. M3 self-storage biedt in Haarlem en Amsterdam West de laagste prijsgarantie. Is een vergelijkbare opslagruimte elders goedkoper dan zal M3 self-storage de prijs aanpassen.

Meer informatie? Ga naar: www.m3selfstorage.nl/vestigingen/opslagruimte-haarlem

 

TUIN & BESTRATING

Richard Schoenmaker, Uw Hovenier
Na bij diverse hoveniersbedrijven te hebben gewerkt is Richard in 2015 zijn eigen hoveniersbedrijf ‘Uw Hovenier’ gestart. Hij wordt gedreven door passie en visie, wil mensen graag blij maken door een prachtige tuin te creëren, of het nu een verlengstuk van de huiskamer is of een bedrijfstuin. Uw Hovenier biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding en veel goede reviews van tevreden klanten.

Meer informatie? Ga naar: www.uwhovenier.net

 

 

Informatie websites

Voor meer informatie over zaken die betrekking hebben op het aan- en verkopen van een woning:

NVM

De NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar verenigingsbureau in Nieuwegein. Zij zijn actief in alle marktsegmenten en geven doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ruim 4200 makelaars en taxateurs, waaronder Leef! Makelaars- Taxateurs, aangesloten.

Funda

Funda is sinds 2001 hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten en ondernemers. Funda is een Nederlandse organisatie gevestigd in Amsterdam die het Nederlandse aanbod van onroerend goed op internet presenteert. Met rond de 43 miljoen bezoeken per maand is funda.nl de drukst bezochte huizensite van Nederland.

Pararius

Hét onafhankelijke woningplatform van Nedeland. Zij ondersteunen jou van A tot Z in je zoektocht naar een nieuwe huur- of koopwoning. Met ruim 10 jaar ervaring op de woningmarkt begrijpen ze als geen ander dat je de keuze voor een woning goed geïnformeerd wilt maken, zodat je volledig achter je beslissing staat. Zo maken ze één van de grootste stappen in je leven nét wat minder groot.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Inmiddels zijn ruim 4.600 NRVT geregistreerde taxateurs, waaronder Leef! Makelaars-Taxateurs, bij het NWWI aangesloten.

Remodal