Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Leef! Makelaars - Over ons

Leef! Makelaars is een gerenommeerd makelaarskantoor in Haarlem dat zich vooral onderscheidt door zijn passie voor jaren '30 woningen en huizen met karakter.

Leef! staat voor jong, enthousiast, energiek en betrokken.

Ons doel is je te ontzorgen bij de aankoop en verkoop van je woning in Haarlem en omgeving en alles wat daarbij komt kijken. Dit is vaak een gecompliceerd en hectisch proces, waarin wij kritisch, kundig en snel handelen. 

Onze kracht

Onze kracht is niet alleen deskundigheid en ervaring, maar ook transparantie staat hoog in het vaandel. Onze klanten voelen we haarfijn aan en we streven naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. We zijn dan ook enorm trots dat we meerdere keren tot ‘Makelaar van het jaar’ zijn verkozen. We worden beoordeeld door onze klanten met een 9,5 op wieisdebestemakelaar.nl

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk de reviews.

Omdat wij wonen en werken in Haarlem, weten we echt waar we het over hebben. We kennen de markt, de stad en de mensen. Daarnaast zijn we bewust bezig met duurzaam wonen en adviseren wij graag onze klanten hierin. 

Ben je net zo enthousiast als wij? Wij nemen graag de tijd voor een kennismaking. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij zijn jouw makelaar in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Velserbroek, Spaarnwoude, Zandvoort, Vijfhuizen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Overveen en Bennebroek voor aankoop, verkoop en taxatie. 

Wij zijn Leef!

Maak kennis met de dagelijkse drijvende krachten van Leef! Makelaars. Vanuit ons kantoor tegenover het groene Staten Bolwerk zijn we je van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur graag van dienst via de telefoon, whatsapp, live chat en e-mail. En altijd even vriendelijk en behulpzaam! 

Heb je onze makelaars al ontmoet?

De Leef! Makelaars zijn te omschrijven als betrokken, vol passie, eerlijk en energiek! Geen loze beloftes en mooie praatjes. Bij Leef! zijn we gewoon onszelf en houden we van eerlijk contact. Bekijk hieronder Team Leef! en lees wat ze over Haarlem te vertellen hebben. 

Jochum Steur - Directeur / Makelaar-Taxateur

Jochum Steur is een echte spring in het veld, een enthousiaste duizendpoot met energie voor tien. Met zijn charisma en kennis van zaken kun je niet om hem heen. Jochum heeft een grote passie voor watersport zoals windsurfen en suppen, hij is dan ook regelmatig op het water te vinden. 

Jochum vertelt over Haarlem

Jeroen Geijsberts - Kandidaat Makelaar

Jeroen woont al zijn hele leven in Haarlem en is dus een echt Haarlemse 'mug'. Hij is iemand die vol gaat voor het leven, zijn werk en alles daarom heen. Naast zijn werk heeft hij een grote passie voor muziek en kan hij een aardig stukje piano spelen.

Jeroen vertelt over Haarlem

Willemijn Balm - Kandidaat Makelaar

Klantgerichtheid zit bij Willemijn in haar bloed. Maar ook betrokkenheid en tolerant zijn naar anderen vindt ze belangrijk. Eigenschappen die goed bij het vak als makelaar passen. Met haar enthousiasme en positiviteit is ze altijd bereid een stap extra te zetten en haar leergierigheid maakt dat ze zaken tot in de puntjes wil uitzoeken.

Willemijn vertelt over Haarlem

Suzanne Metselaar - Kandidaat Makelaar

Suzanne is een enthousiast, spontaan en sociaal persoon. Iemand die grote voldoening haalt uit het helpen en blij maken van mensen.

Wat bij Leef! Makelaars een grote plus is. Ze is moeder van twee schoolgaande kinderen, geboren en getogen in het centrum van Haarlem en nu woonachtig in Haarlem-Noord. Ze is een echt Haarlemse 'mug' dus!


Suzanne vertelt over Haarlem

Wouter van Bakkum - Assistent Makelaar

Wouter is leergierig en heeft voor Leef! Makelaars veel ervaring met klanten in de commerciële branche opgedaan. Toen hij in 2015 zijn eerste koopwoning kocht begon zijn interesse in de makelaardij te groeien. Hij is een echte mug en al zijn hele leven woonachtig in Haarlem-Noord.

Wouter vertelt over Haarlem

Inge Binsbergen - Commercieel medewerkster binnendienst

Enthousiast, energiek en altijd vrolijk: dat is Inge, de jongste medewerkster van ons kantoor. Ze woont in Wormer, maar heeft haar opleiding in Haarlem afgerond met een stage bij Leef! Makelaars. Dit beviel haar zo goed dat ze niet meer weg is gegaan.

Naast haar werk staat ze graag in de sportschool of zit ze op het terras met vrienden. Ze is een echt familiemens en houdt er dan ook van om een dagje weg te zijn met hen.

Inge vertelt over Haarlem

Mila - Kantoorhond

Mila is een hypoallergene Labradoodle. Ze woont sinds 2021 in Haarlem en vindt het hier super leuk. Haar favoriete collega is Luca en voor een stukje kaas of banaan draait ze haar wollige pootjes niet om.

Uit vele onderzoeken is gebleken dat een hond op kantoor de sfeer positief kan veranderen. Dit is precies wat Mila doet! Om de zoveel tijd komt ze langs om even te knuffelen, en daar worden wij bij Leef! heel vrolijk van.

Mila vertelt over Haarlem

Remodal