Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

Leef! Makelaars - Over ons

Leef! Makelaars is een gerenommeerde makelaarskantoor in Haarlem die zich vooral onderscheidt door zijn passie voor jaren '30 woningen en huizen met karakter.

Leef! staat voor jong, enthousiast, energiek en betrokken.

Ons doel is je te ontzorgen bij de aankoop en verkoop van je woning in Haarlem en omgeving en alles wat daarbij komt kijken. Dit is vaak een gecompliceerd en hectisch proces, waarin wij kritisch, kundig en snel handelen. 

I84EnqffgHM

Onze kracht

Onze kracht is niet alleen deskundigheid en ervaring, maar ook transparantie staat hoog in het vaandel. Onze klanten voelen we haarfijn aan en we streven naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. We zijn dan ook enorm trots dat we meerdere keren tot ‘Makelaar van het jaar’ zijn verkozen. We worden beoordeeld door onze klanten met een 9,6 op wieisdebestemakelaar.nl

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk de reviews.

Omdat wij wonen en werken in Haarlem, weten we echt waar we het over hebben. We kennen de markt, de stad en de mensen. Daarnaast zijn we bewust bezig met duurzaam wonen en adviseren wij graag onze klanten hierin. 

Ben je net zo enthousiast als wij? Wij nemen graag de tijd voor een kennismaking. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij zijn jouw makelaar in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Velserbroek, Spaarnwoude, Zandvoort, Vijfhuizen, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Overveen en Bennebroek voor aankoop, verkoop en taxatie. 

Wij zijn Leef!

Maak kennis met de dagelijkse drijvende krachten van Leef! Makelaars. Van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur bereikbaar via telefoon, live chat en e-mail. En altijd even vriendelijk en behulpzaam! 

Heb je onze makelaars al ontmoet? De Leef! Makelaars zijn te omschrijven als betrokken, vol passie, eerlijk en energiek! Geen loze beloftes en mooie praatjes. Bij Leef! zijn we gewoon onszelf en houden we van eerlijk contact. Bekijk hieronder Team Leef! en lees wat ze over Haarlem te vertellen hebben. 

Jochum Steur - Directeur / Makelaar-Taxateur

Jochum Steur is een echte spring in het veld, een enthousiaste duizendpoot met energie voor tien. Met zijn charisma en kennis van zaken kun je niet om hem heen. Jochum heeft een grote passie voor watersport zoals windsurfen en suppen, hij is dan ook regelmatig op het water te vinden. Jochum vertelt over Haarlem

Mette de Graaf - Makelaar

Mette de Graaf is een doorzetter die weet van aanpakken. Al vanaf haar twaalfde is ze geboeid door het makelaarsvak en tot op de dag van vandaag voelt haar werk eerder als een hobby. Ieder klant is anders en ieder huis uniek, het blijft haar positief verrassen.
Mette vertelt over Haarlem

Jeroen Geijsberts - Makelaar

Jeroen woont al zijn hele leven in Haarlem en is dus een echt Haarlemse 'mug'. Hij is iemand die vol gaat voor het leven, zijn werk en alles daarom heen. Naast zijn werk heeft hij een grote passie voor muziek en kan hij een aardig stukje piano spelen.
Jeroen vertelt over Haarlem

Marianne Schavemaker - Makelaar

Enthousiast, gedreven, spontaan, eerlijk en oprecht. Of je Marianne nu al jaren kent of net hebt ontmoet, je weet wie je voor je hebt. Als collega is Marianne een heel fijn mens om mee samen te werken, als makelaar iemand die er voor je staat en jou een eerlijk advies geeft!  Marianne vertelt over Haarlem en omgeving

Dennis Kampijon - Makelaar-Taxateur

Dennis is een bezig baasje, altijd druk, altijd bezig. Hij is een gedreven makelaar-taxateur met veel kennis van zaken. Naast dat zijn werk zijn grote passie is, voetbalt Dennis regelmatig bij RKVV Velsen in Driehuis en is hij vrijwilliger en bestuurslid van het Jeugdbestuur bij de Haarlemse Zwemvereniging de Watervrienden in Haarlem-Noord. Dennis vertelt over Haarlem. 

Suzanne Metselaar - Office Manager

Suzanne is een enthousiast, spontaan en sociaal persoon. Iemand die grote voldoening haalt in het helpen en blij maken van mensen. Wat bij Leef! Makelaars een grote plus is. Ze is moeder van twee schoolgaande kinderen, geboren en getogen in het centrum van Haarlem en nu woonachtig in Haarlem-Noord. Ze is een echt Haarlemse 'mug' dus!
Suzanne vertelt over Haarlem

Erzsi Tóth - Office Manager

Erzsi is spontaan, enthousiast en ondernemend, met altijd een lach aan de telefoon. Voor nieuwtjes, leuke plekken, goede restaurantjes en meer in Haarlem ben je bij Erzsi aan het juiste adres. Erzsi vertelt over Haarlem

Larissa de Greef - Office Manager

Larissa is jong, leergierig en ontzettend gemotiveerd. Ze is een vertrouwde stem voor onze klanten en relaties. Ook al is ze met haar jonge jaren de benjamin van kantoor.
Larissa vertelt over Haarlem

Marlies Korbeeck - Office Manager

Marlies is geboren en getogen in Haarlem en woont nu al weer jaren in Santpoort-Zuid. Ze kent de streek, inwoners en alle voorzieningen erg goed. Daarnaast studeert ze voor kandidaat-makelaar, heeft ze mensenkennis en een groot inlevingsvermogen. Dit maakt haar tot een echte aanwinst voor de makelaarsbranche en ons team! Marlies vertelt over Haarlem en Santpoort-Zuid

Debby Scholtes - Marketeer

Debby is te omschrijven als een creatief, ad-rem, sociaal en collegiaal mens. Ze woont al meer dan 10 jaar met heel veel plezier in Haarlem en geniet nog steeds van alles wat de stad, natuur en de mensen te bieden hebben. Naast haar werk als marketeer fotografeert ze regelmatig. Debby vertelt over Haarlem

Eva van Dorp - Office Manager

Remodal