Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons

Leef! makelaars

Leef! Makelaars is een gerenommeerde makelaar in Haarlem die zich vooral onderscheidt door zijn passie voor jaren '30 woningen en huizen met karakter.

Leef! staat voor jong, enthousiast, energiek en betrokken.

Het doel is je te ontzorgen bij de aankoop en verkoop van je woning en alles wat daarbij komt kijken. Dit is vaak een gecompliceerd en hectisch proces, waarin wij kritisch handelen.

Onze kracht
Onze kracht is niet alleen deskundigheid en ervaring, maar ook transparantie staat hoog in het vaandel. Onze klanten voelen we haarfijn aan en we streven naar een deal waar alle partijen blij mee zijn. We zijn dan ook enorm trots dat we meerdere keren tot ‘Makelaar van het jaar’ zijn verkozen.

Daarnaast zijn we bewust bezig met duurzaam wonen en adviseren wij graag onze klanten hierin.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk de reviews.

Ben je net zo enthousiast als wij?
Wij nemen graag de tijd voor een kennismaking. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wij zijn Leef!

Maak kennis met onze Office Managers en Marketing Medewerker. De dagelijkse drijvende krachten van Leef! Makelaars. Van maandag tot vrijdag bereikbaar via telefoon en e-mail van 09.00 uur tot 17.30 uur. En altijd even vriendelijk en behulpzaam! Van links naar rechts: Erzsi Tóth, Larissa de Greef, Suzanne Metselaar, Jolanda Kroonsberg en Debby Scholtes.

Onze makelaars

Heb je onze makelaars al ontmoet? De Leef! Makelaars zijn te omschrijven als betrokken, vol passie, eerlijk en energiek! Geen loze beloftes en mooie praatjes. Bij Leef! zijn we gewoon onszelf en houden we van eerlijk contact. Zo zien we onze klanten ook graag. Van links naar rechts: Mette de Graaf, Jochum Steur, Jeroen Geijsberts en Marc Westerdiep.

Bel mij terug

Bel mij terug!

Remodal