Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons

Beoordelingen van klanten

Leef! Makelaars staat voor jong, enthousiast en betrokken. Onze kracht is buiten deskundigheid, een persoonlijke omgang, transparantie, tomeloze energie en creativiteit. Wij zullen er alles aan doen om het allerbeste resultaat te behalen.

Best belangrijk: wat is de mening van onze klanten over ons? Lees hieronder een aantal ervaringen en bevindingen van onze klanten. Of kijk op de site van 'Wie is de beste makelaar'. Hier kan je ook een beoordeling over ons schrijven.

 

Bel mij terug!

Sandra

7 februari 2018 - Het contact met Leef makelaars was bijzonder prettig. Er werd ruim tijd besteed aan de gratis waarde waardering en er was oprechte interesse in het verhaal van de mensen en het huis. Bij iedere vraag of het nu telefonisch was of per mail ,er werd iedere keer direct gereageerd . Het team van Leef is enthousiast en zeer deskundig. Kortom zeer prettig om mee samen te werken. Indien wij weer een makelaar nodig hebben wordt het voor ons weer Leef makelaars. Zij verdienen een dikke 10! 

Susan

5 februari 2018 - Leef! Makelaars heeft ons begeleid bij de aankoop van ons huis. Het was zeer prettig werken met alle medewerkers. Zowel in de orientatiefase hebben we goede tips gekregen als bij het vinden van een taxateur en hypotheekadviseur. Dankzij de hulp van Leef! is het ons zelfs gelukt om in deze moeilijke markt onder de vraagprijs onze droomwoning te kopen. 

Marieke

29 december 2017 - Leef! heeft ons volledig ontzorgd, vooral belangrijk omdat wij niet vlak bij het te verkopen huis wonen. Zij regelden de bezichtigingen en zorgden voor een goede prijs door hun verkoopstrategie. Hun beeldmateriaal overtrof onze verwachtingen, werkelijk prachtig! Hun prijs voor deze ontzorging was heel billijk en we werden heel professioneel en uiterst vriendelijk van alle vorderingen op de hoogte gehouden. 

Martijn & Susanne

’De mensen van Leef! hebben groot inlevend vermogen, bevlogenheid, passie en kennis. Met daadkracht 2x succesvol bij zowel verkoop en aankoop.’

Jan Willem Dijkstra

'Verkoop en aankoop binnen 4 weken. Buitengewoon pro actief, deskundig, bereikbaar en betrokken makelaar. Zeer aan te bevelen!'

Wendy Cox-Hofman

'Enorm veel kennis van zaken. Zeer snel antwoord op vragen. Heel open en enthousiast. Zowel privé als zakelijk ingeschakeld.'

Annabel & Ties

Leef! Makelaars-Taxateurs heeft ons deskundig en vriendelijk begeleid bij de verkoop van ons huis en ons daarmee een heleboel zorgen en werk uit handen genomen. De communicatie verliep soepel en op vragen werd altijd vlot gereageerd. Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen!

Gijs & Marlies

Wij hebben Leef! voor zowel verkoop als aankoop in de arm genomen. Ze zijn op alle vlakken een waardevolle partner, zéker in de zwaar concurrerende huizenmarkt in Haarlem. Ik kan me geen betere wensen!

Alex & Jolanda

'Eindelijk een makelaar die waar maakt wat hij zegt en waar je wel het gevoel krijgt dat hij het geld meer dan waard is! Vanaf het begin eerlijke en duidelijke adviezen, op de meest onmogelijke momenten bereikbaar of een reactie. Zeker het aanraden waard om met Leef! Makelaars in zee te gaan!'

Remodal