Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Goede voornemens voor 2022: maak je huis duurzamer met deze slimme gadgets

10-01-2022 | Marc Westerdiep

In het kader van goede voornemens is dit het moment om je huis te verduurzamen. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar is ook beter voor het milieu. Wij bij Leef! zijn altijd benieuwd naar de laatste ontwikkelingen, ook op het gebied van milieu en duurzaamheid, woongemak en vooruitgang. We volgen dagelijks de veranderingen en de nieuwste producten die worden aangeboden of binnenkort op de markt verschijnen.

Wat blijkt? Duurzaamheid, besparen en comfort gaan heel goed samen! Met deze acht leuke, slimme of duurzame gadgets kun je je woning verbeteren, verduurzamen of je dagelijks comfort vergroten.

1. Lomi keuken composteerder die eenvoudig afval uit de keuken omzet in compost. Je vult Lomi met alle overgebleven voedselresten, rottend fruit, koffieprut, ed. waarna je met één druk op de knop perfecte compost maakt. Er is dankzij een speciale modus zelfs de mogelijkheid om bio plastics af te breken.

2. Samsung robot Bot Handy die je helpt in huis met alledaagse huishoudelijke klusjes. De tafel dekken, drankjes inschenken en zelfs de vaatwasser uitruimen.

3. LOQED sleutelloos slot met handige optie om de deur automatisch te openen omdat het slot herkent dat je smartphone in de buurt is. Met prettige functies zoals het op gezette tijden toelaten van de schoonmaker.

4. LG- koelkast gaat open als je daar om vraagt. Zo kun je op de deur kloppen om de inhoud van de koelkast te zien en met stemcommando de deur openen. Verder houdt het de voorraad in de gaten en bestelt nieuwe exemplaren indien nodig.

5. Een slimme thermostaat kan ervoor zorgen dat je flink minder gas verbruikt doordat ze op afstand zijn te bedienen, bijvoorbeeld wanneer je vergeten bent de verwarming uit te zetten. Je kunt hiermee ook je kamers apart verwarmen. ‘s ochtends de badkamer, overdag het thuiskantoor en ‘s avonds de woonkamer.

6. Pivot - opklapbaar bed en sportschool in één. Een echte ruimtewinner voor krachtpatsers, sterk genoeg om een grote hoeveelheid gewicht te dragen en biedt de mogelijkheid voor een druk- en halterbank. Na het sporten klap je de boel weer op tot een bed en zie je er niets meer van.

7. ConnectLight automatisch stopcontact-lampje, de combinatie van een mooi lampje met een beweginssensor die op eenvoudige wijze aan ieder stopcontact kan worden bevestigd. Een groot voordeel is dat je stopcontacten vrij blijven voor andere stekkers.

8. De Solar Blinds – zonwering met ingebouwde zonnepanelen. Per vierkante meter genereren de ingebouwde zonnepanelen 100W, wat voldoende is om bijvoorbeeld een televisie van energie te voorzien. Als je beschikt over veel ramen zorgt de zonwering er voor dat een gemiddeld huishouden zo’n dertig procent aan energie kan besparen.

Informatie over de bestelmogelijkheden vind je op (bron) www.freshgadgets.nl.

Doe er je voordeel mee en Leef! duurzaam met modern comfort.

Groet,

Leef! Makelaars

Remodal