Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Van 't Hoffstraat 248
475.000

HAARLEM

Van 't Hoffstraat 248

475.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1938
Oppervlakte
81m2
Aantal kamers
4
Buitenruimte
Achtertuin - oost
voortuin
Onderhoud
Matig
Energie label
F
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Berging
Vrijstaand steen
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

~ English text below~

Kom binnen in deze ruime gezinswoning die beschikt over maar liefst drie slaapkamers, een zonnige achtertuin en een extra stuk grond (58 m²) aan de achterzijde. Moderniseer de woning geheel naar eigen smaak en geniet van de uitstekende locatie in het kindvriendelijke Houtvaartkwartier met het prachtige stadscentrum en vele woonvoorzieningen op steenworpafstand. Lees verder voor alle pluspunten:

+ Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
+ Dakgoten zijn vernieuwd in 2016.
+ Ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde.
+ Zonnige achtertuin met zonnescherm en achterom (oosten) en een voortuin.
+ De luxe van een extra stuk grond waar je geniet van het vrije uitzicht.
+ Interessante uitbreidingsmogelijkheden (uitbouw begane grond en dakkapel).
+ Geheel naar eigen smaak te moderniseren.
+ Net buiten de parkeervergunningzone gelegen.
+ Heerlijke woonomgeving: kindvriendelijk, rustig maar ook centraal gelegen nabij scholen, winkels, uitvalswegen, openbaar vervoer en veel (sport) voorzieningen.
+ Centrum Haarlem bereik je binnen 5 minuten fietsen en binnen twintig minuten fiets je naar het strand en de duinen.

Verkoop via het Amsterdams biedsysteem met sluitingstermijn: woensdag 20 oktober om 14:00 uur.
Vanwege de grote belangstelling worden gegadigden uitgenodigd om voor afloop van de sluitingstermijn te komen bezichtigen en een bieding uit te brengen (nadere info in de brochure).

BeLeef! deze woning via een virtuele bezichtiging! Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op Funda onder 3D tour!

Indeling:

Achter de voordeur, die je bereikt via de voortuin:
Entree, ruime hal met meterkast, bergkast onder de trap, apart toilet met fonteintje en nieuwe toiletpot en toegang tot de woonkamer. Deze is lekker licht door de grote raampartij aan de voorzijde, voorzien van een laminaatvloer en een gaskachel. De aparte keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, losse koelkast, oven, gasfornuis en veel bergruimte.

Via de keukendeur of openslaande deuren in de woonkamer kom je in de diepe achtertuin. Deze is op het oosten gelegen, dus hier geniet je volop van de zon. De tuin beschikt over een elektrisch zonnescherm, een stenen schuur (voorzien van elektra) en een achterom. Via de achterom heb je toegang tot het extra stuk grond wat bij de woning hoort. Door de fijne ligging is dit stuk grond uitstekend om te gebruiken als tweede tuin en het heeft een weids uitzicht op het spoor en de omgeving.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een apart toilet (sanibroyeur). Aan de achterzijde vind je de eerste royale slaapkamer met daarnaast de badkamer, die is voorzien van een ruime douche, wastafel en aansluiting van de wasmachine. Aan de voorzijde tref je een tweede ruime slaapkamer aan, met daarnaast de derde, kleinere slaapkamer.

De woonomgeving:

Het Houtvaartkwartier, gelegen in Haarlem zuidwest, is een kindvriendelijke en zeer gewilde omgeving. Op loopafstand tref je verscheidene supermarkten en winkels aan (AH, Aldi, Action, Gall & Gall, Etos), diverse leuke buurtwinkeltjes, scholen, opvang en openluchtzwembad de Houtvaart. Met 5 minuten fietsen ben je al in het gezellige centrum van Haarlem en met 10 minuten op het station van Haarlem (of de andere kant op, dat van Heemstede/Aerdenhout). Ook de duinen en het strand zijn zeer gemakkelijk per fiets te bereiken. Liever per auto? Parkeren kun je hier gratis voor de deur en de belangrijkste uitvalswegen bereik je al binnen enkele minuten.

Kortom: een fijne woning op een uitstekende locatie die je geheel naar eigen smaak kan moderniseren.

In het kort:
+ Woonoppervlak: ca. 81,2 m².
+ Inhoud ca. 300 m3.
+ Perceeloppervlaktes: 120 m² en 58 m².
+ Verwarming is middels gaskachels, warm water via geiser.
+ Niet bewonersclausule van toepassing.
+ Vrij parkeren voor de deur
+ Oplevering in overleg.

~ English ~

Enter this spacious family home that has no fewer than three bedrooms, a sunny backyard and an extra piece of land (58 m²) at the rear. You can modernize the house entirely to your own taste and enjoy the excellent location in the child-friendly Houtvaartkwartier with the beautiful city center and many living facilities just a stone's throw away. Read on for all the advantages:

+ Largely equipped with plastic frames with double glazing.
+ The roof-gutters has been renewed in 2016.
+ Spacious and bright living room with unobstructed view at the front.
+ Sunny backyard with sunscreen and backdoor (facing east) and a front garden.
+ The luxury of an extra piece of land where you can enjoy a wide view of the environment.
+ Interesting expansion possibilities (ground floor extension and a dormer window).
+ Can be modernized entirely to your own taste.
+ Located just outside the parking permit zone.
+ Wonderful living environment: child-friendly, quiet but also centrally located near schools, shops, roads, public transport and many (sports) facilities.
+ You can reach the center of Haarlem within 5 minutes by bike and within twenty minutes you cycle to the beach and the dunes.

Experience! this house through a virtual viewing! Walk through the house, view the house from a distance or zoom in. Curious? Take a quick look at Funda under 3D tour!
Meer informatie

Kaart

Streetview

Remodal