Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Slachthuisstraat 27
300.000

HAARLEM

Slachthuisstraat 27

300.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaarperiode
1931-1944
Oppervlakte
120m2
Aantal kamers
5
Buitenruimte
Achtertuin - noord
Onderhoud
Matig
Pluspunten
Aan drukke weg, in woonwijk
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

Op eigen grond, royaal gezinshuis van maar liefst 120 m² woonoppervlak op loopafstand van centrum Haarlem, plus:
+ De erfpacht is afgekocht, dus de woning staat op eigen grond.
+ De woning biedt volop potentie voor verhuur, splitsing of royaal wonen.
+ Gebonden aan rolstoel of scootmobiel? Deze woning biedt volop faciliteiten om hier optimaal gebruik van te kunnen maken.
+ Achtertuin met achterom.
+ Mogelijkheid om twee ruime appartementen te creëren of een gezinswoning met vier slaapkamers.
+ Een buurt in ontwikkeling met grootse plannen op het voormalig slachthuis terrein.

*Notaris keuze verkoper: Krans Notarissen te Haarlem

Uniek! De meeste woningen in deze straat zijn opgesplitst in een boven-/benedenwoning maar dit huis en die van de buren niet! Dus twee keer zoveel woonplezier!! Voordat de woning werd verhuurd werd de woning bewoond door de eigenaar die rolstoel gebonden was. In de woning zijn diverse aanpassingen verricht om de rolstoel/scootmobiel optimaal te kunnen gebruiken. Faciliteiten die zijn aangebracht zijn bijvoorbeeld: rolstoellift naar de eerste etage, slaap- en badkamer op de begane grond, extra brede voordeur en ruime hal waar de scootmobiel eenvoudig kan worden geparkeerd en opgeladen.

De woning is met 5.45 breed en 9.30 lang goed van formaat waardoor je er verschillende kanten mee uit kunt. Een belegger wilt de woningen wellicht splitsen in twee huurwoningen, terwijl een gezin er het liefst één groot woonhuis van maakt en in de toekomst de kansen benut om op te bouwen (met opbouw kan er in totaal ca. 150 m² woonoppervlak gecreëerd worden). Wat in de buurt ook veel wordt gedaan: splitsen in appartementsrechten, opbouwen en beide doorverkopen... let op dit zijn wel wijzigingen waar vergunningen van de gemeente voor nodig zijn.

Indeling:
Royale entree met extra brede voordeur. Vanuit hier was de woning afgelopen jaren opgesplitst in twee aparte woningen.
Begane grond: ruime en lichte woonkamer met fraaie plavuizenvloer en sfeervolle open haard. Via de woonkamer bereik je de tuingerichte slaapkamer en de badkamer. In de uitbouw aan de achterzijde bevindt zich een tweede slaapkamer en toegang tot de achtertuin met achterom. Mocht je de wens hebben om de woning als gezinswoning te verbouwen, dan is de uitbouw zeer geschikt om de keuken in te plaatsen of om als riant kantoor/speelkamer in te richten. In de ruime hal kan makkelijk een toilet worden geplaatst en de badkamer kan omgetoverd worden tot keuken, of toegevoegd worden aan de eethoek tot ware leefkeuken.

De twee verdieping is bereikbaar middels trap of rolstoellift.
Drie goed bemeten slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet, de keuken en toegang tot het balkon. In de keuken is de CV opgesteld (HR Bosch).

De woning is de afgelopen jaren intensief bewoond en dient gemoderniseerd te worden.

NIEUW bij Leef! Makelaars: Virtuele woningtour.
Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Beleef de woning op een unieke manier. Benieuwd? Kijk snel op onze website.
Meer informatie

Kaart

Streetview

Remodal