Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Schoterweg 220
250.000

HAARLEM

Schoterweg 220

250.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaarperiode
-1906
Oppervlakte
88m2
Aantal kamers
4
Buitenruimte
Geen tuin
Onderhoud
Redelijk tot goed
Pluspunten
Aan park, aan drukke weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

~ English text below ~

Klussers, aannemers en kopers met twee rechterhanden, opgelet! De Schoterweg 220 is nu te koop, een bijzonder hoekpand met fraai uitzicht over het Julianapark die over de volgende pluspunten beschikt:

+ Door de hoekligging en vele ramen zeer licht.
+ De voordeur grenst aan het buurhuis, waardoor de woonkamer helemaal vrij ligt op de hoek.
+ Hoge plafonds, fraaie voorgevel, dubbele beglazing, originele trap, nieuwe meterkast/elektra, nieuwe ongebruikte keuken met apparatuur en nieuw ongebruikt toilet.
+ Verkoper laat al het bouwmateriaal wat er momenteel in de woning ligt, achter voor de koper; denk hierbij aan tegels, ligbad, schakelmateriaal, isolatiemateriaal, hout, etc.
+ Op steenworp afstand van winkelcentrum Cronje en op loopafstand van Centraal Station Haarlem en hartje centrum.
+ Volgens de gemeente Haarlem gefundeerd op staal, dus geen houten palen.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.

Een goede ligging, vele mogelijkheden en een solide gebouwd huis.... de perfecte basis om deze hoekwoning tot jouw droomwoning te verbouwen! De verkoper was reeds bezig met modernisering, en heeft een goede basis gelegd voor de koper om dat verder op te pakken. Tijdens een bezichtiging is het eenvoudig voor te stellen dat deze woning volop potentie heeft, kom dus snel kijken.

De globale indeling is als volgt:

Entree, vestibule met nieuwe meterkast en glas-in-lood deuren naar de hal. De hal is ruim te noemen, voorzien van de originele trap naar boven, trapkast, nieuw betegeld toilet voorzien van hangend closet, toegang tot de woonkamer en de keuken.

De woonkamer is goed aan de maat en door de vele ramen (voor- en zijkant) en hoekligging zeer licht. De keuken is royaal te noemen; de voormalige binnentuin is erbij getrokken waardoor het oppervlak aanzienlijk is vergroot. De keuken is in 2012 geplaatst, maar nimmer gebruikt. Ook de vaatwasser, de combi-oven en de 4-pits keramische kookplaat zijn nog ongebruikt. Verder beschikt de keuken over zeer veel bergruimte en een lichtkoepel om het geheel een stuk lichter te maken.

Op de eerste verdieping tref je de slaapkamers aan. De ruimste op de hoek en de overige twee aan de achterzijde. Ook tref je hier de badkamer aan, reeds voorzien van de benodigde aansluitingen.

Locatie:

Als je een boodschap bent vergeten, loop je zo de hoek om naar winkelstraat Cronjé, een lange winkelstraat met vele leuke speciaalzaken, diverse horeca en een grote Albert Heijn.
Een zeer goede woonlocatie voor “Amsterdamwerkenden”, de bushalte bevindt zich op enkele meters van de woning en het station is met een paar minuten fietsen te bereiken.

Maar ook de Stadskweektuinen, het Spaarne en de monumentale Ripperdakazerne zijn dichtbij. Duinen, strand en zee bevinden zich op nog geen half uur fietsen. Parkeermogelijkheden in de buurt zijn goed via een vignet of parkeergarage schuin aan de overzijde van de straat.

Kortom, een leuke woning met veel mogelijkheden. Tot snel!

~ English ~

Schoterweg 220

Attention: handymen, contractors, and buyers with good technical skills! The corner house at Schoterweg 220 is now for sale: an exceptional property with a beautiful view over Julianapark and the following pluses:

+ Very bright with lots of daylight due to the corner location and many windows.
+ The front door is immediately adjacent to the neighbouring house, so that the living room is completely freestanding on the corner.
+ High ceilings, lovely authentic façade, double windows, original stairway, new distribution cabinet/electrical fittings, completely new and unused kitchen with equipment, and new unused toilet.
+ Seller is leaving all the building material presently inside the house behind for the buyer: includes tiles, bathtub, switchgear, insulation materials, wood, etc.
+ Located a stone’s throw from the Cronje shopping centre and at walking distance from the central train station of Haarlem and the heart of the city.
+ The Haarlem municipal records state that the building has a steel foundation instead of wooden piles.

What can we do for you?
Contact us
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal