Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

BLOEMENDAAL, Prof. van Vlotenweg 9 A
650.000

BLOEMENDAAL

Prof. van Vlotenweg 9 A

650.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaarperiode
-1906
Oppervlakte
171m2
Aantal kamers
5
Buitenruimte
Achtertuin - noord
voortuin
Onderhoud
Goed
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

~ English text below ~

Heerlijk wonen in Bloemendaal kan in dit karaktervolle herenhuis met stijlvolle voorgevel met balkon op de erker, hoge (geornamenteerde) plafonds, een woonkamer-en-suite met suitestel, ruime kamers met mooie, grote paneeldeuren, een schitterende zolderetage en een leuke voor- en achtertuin! Deze eengezinswoning beschikt over de volgende pluspunten:

+ Woonoppervlakte circa 171 m2. Inhoud circa 694 m3. De perceelgrootte bedraagt 169 m2.
+ Bouwjaar circa 1906 met veel authentieke details, zoals een erker met balkon, glas-in-loodramen, marmeren vloeren in de entree en gang, hoge plafonds, schouwen, origineel suitestel met grote houten schuifdeuren, gietijzeren spijlen langs de trap en volledig voorzien van de originele, grote paneeldeuren in prachtige brede deurlijsten.
+ Naar eigen idee in te delen sfeervolle zolderetage, waar de spanten fraai in het zicht zijn.
+ Zonnige en grote voortuin op het zuiden, welke ruimte biedt om een heerlijk terrasje te maken.
+ Beschutte, knusse achtertuin op het noorden, waar evengoed altijd wel een zonnig plekje te vinden is.
+ CV Nefit 2014.
+ Het bitumen dak ligt er slechts een aantal jaar op.
+ Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
+ Fantastische, centrale en gewilde locatie, zie onderaan de tekst
+ Notariskeuze aan de verkoper.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Via de diepe voortuin (genoeg ruimte voor terrasje en/of fietsenberging) betreed je via de fraaie voordeur dit herenhuis met veel originele details. Dat begint direct in de statige vestibule: daar ligt een marmeren vloer, het plafond is hoog en boven de deuren in de gang tref je glas-in-loodramen aan. De originele vestibule-deuren leiden naar de gang, waar een lamellen parketvloer ligt en zich een trapkast en een deur met trap naar de kelder bevindt. Daarnaast vind je in de gang de toegang tot het toilet met fonteintje en de deuren naar de woonkamer en de keuken. De woonkamer is mooi groot, mede door de goede breedtemaat: deze is maar liefst bijna 4 meter! Op de vloer in de woonkamer ligt een Merbau massieve parketvloer, welke om die reden zeker nog kan worden opgeschuurd. De hoge plafonds hebben sierlijke ornamenten en er bevinden zich nog 2 zwarte schouwen in de woonkamer. De voorkamer met erker is door een prachtig suitestel met kasten en houten schuifdeuren gescheiden van de achterkamer. Vanuit de daar achter gelegen serre heb je middels openslaande deuren toegang tot de leuk aangelegde, knusse en beschutte achtertuin. In de dichte keuken hangt de CV-ketel (Nefit 2014). De keukendeur leidt ook naar de heerlijke tuin.

Eerste verdieping:
De gietijzeren spijlen langs de trap naar de eerste verdieping zijn de eyecatchers in de gang! Op de eerste verdieping ligt een massieve houten vloer: je vindt hier drie slaapkamers en de badkamer, allen door originele paneeldeuren te betreden. Ook op deze etage vallen de hoge plafonds weer op! Aan de voorzijde van het huis, op het zuiden, ligt een kleinere kamer en een grote slaapkamer. Deze laatste heeft handige, dubbeldiepe inbouwkasten en openslaande deuren naar het balkonnetje met prachtige houten balkonhek op de erker. De badkamer is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een douche, een tweede toilet en een wastafel. Hier vind je ook de wasmachine-aansluiting. De achterslaapkamer heeft openslaande deuren met enkel glas.

Zolder:
De zolder heeft enorm veel potentieel qua indeling en bestemming! Nu al is het een heerlijke ruimte met mooi kaal gemaakte vloerplanken, afgetimmerde en gestucte wanden en fraaie spanten en balken in het zicht. Met extra lichttoetreding kan dit een heerlijke etage worden.

Locatie:
Wonen in Bloemendaal betekent rustig maar toch centraal wonen: De Bloemendaalseweg biedt veel winkelmogelijkheden met een groot aanbod: Albert Heijn, Hema, bakker, slager en groenteman maar ook veel speciaalzaken zoals een juwelier, een tijdschriftenhandel, fietsenwinkel, wijnhandel, speelgoedzaak en kleding-/ en schoenen-/zaken. Station Bloemendaal met half-uurslijnen naar Amsterdam en Alkmaar is op loopafstand. Op de fiets ben je ook binnen een kwartier bij Haarlem Centraal Station of sta je op de Grote Markt van Haarlem. Qua (sport) voorzieningen zit je in Bloemendaal ook prima en daarnaast ontsluit Bloemendaal voor de auto direct op de Randweg: de uitvalsweg richting het noorden, Haarlem centrum of via het zuiden naar Heemstede, Hoofddorp of Den Haag. En dan niet te vergeten de centrale ligging ten opzichte van de natuur: om de hoek ligt het Bloemendaalse Bos en met een prachtige fietstocht door de Kennemerduinen of over de Zeeweg lig je binnen 20 minuten op het strand!

~ ENGLISH ~

You can enjoy living in Bloemendaal in this characterful mansion with stylish frontage with balcony on the bay window, high (ornamented) ceilings, a living room-en-suite with suite unit, spacious rooms with beautiful, large panel doors, a beautiful attic floor and a nice front-, and backyard! This single-family house has the following feautures:

+ Living area approx 171 m2. Capacity around 694 m3. The plot size is 169 m2.
+ Built around 1906 with many authentic details, such as a bay window with balcony, stained glass windows, marble floors in the entrance and corridor, high ceilings, fireplaces, original suite with large wooden sliding doors, cast iron bars along the stairs and fully equipped with the original, large panel doors in beautiful wide door frames.
+ Atmospheric attic floor to be classified according to your own ideas, where the beams are beautifully in view.
+ Sunny and large front garden on the south, which offers space to make a lovely terrace.
+ Sheltered, cozy back garden on the north, where you can always find a sunny spot.
+ CV Nefit 2014.
+ The bitumen roof has only been installed for a few years.
+ Partially equipped with double glazing.
+ Fantastic, central and desirable location.
Meer informatie

Kaart

Streetview

Remodal