Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Nicolaas Beetsstraat 14
200.000

HAARLEM

Nicolaas Beetsstraat 14

200.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Appartement
Soort appartement
Benedenwoning
Bouwjaar
1955
Oppervlakte
54m2
Aantal kamers
3
Buitenruimte
Achtertuin - west
voortuin
zijtuin
Onderhoud
Goed
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Berging
Vrijstaand steen
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

~ English text below ~

Ideaal voor starters en tuinliefhebbers! Leuke 3-kamer benedenwoning in klein appartementencomplex met heerlijke tuin op het zuidwesten in de populaire Amsterdamsebuurt met de volgende pluspunten:
+ Bouwjaar 1955.
+ Woonoppervlakte circa 54 m2, inhoud circa 192 m3.
+ Lichte woonkamer door hoekligging: zowel op het oosten als op het zuiden een raam.
+ Strak gestuukte wanden en plafonds door gehele appartement.
+ Laminaatvloer door gehele appartement.
+ Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen (2016).
+ CV-ketel van Intergas 2012.
+ Voortuintje op het oosten, grote zij- en achtertuin op het zuidwesten.
+ De tuin is uitgerust met een eigen schuurtje en heeft een achterom naar de achtergelegen poort. In deze poort staat nog een eigen stenen berging.
+ Geregistreerde VvE met opstalverzekering: servicekosten bedragen 65,- euro per maand.
+ Gunstige ligging in een populaire woonwijk, zie onderaan de tekst voor meer info.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: Bekijk virtuele tour.

De globale indeling is als volgt:

Parterre: afgesloten entree ten behoeve van de 3 appartementen in dit complex met meterkasten en watermeters en het trappenhuis naar de bovenwoningen.
Entree via voordeur naar de ruime hal. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is mooi licht door het grote voorraam en het zijraam naar de zijtuin. De keuken is open en de opstelling is in de lengte met eveneens een zijraam naar de tuin. De keuken is in 2013 vernieuwd en voorzien van diverse apparatuur zoals een 4 pitsgasfornuis met afzuigkap, oven en vaatwasmachine. Sommige hiervan zijn ter overname, raadpleeg de lijst van zaken hiervoor. De wasmachine-aansluiting bevindt zich ook in de keuken. In de hoek achter waar ook een raam zit, hangt de CV-ketel. Via de keukendeur betreedt je de tuin: het pronkstuk van de woning. Deze altijd zonnige tuin is gelegen aan 3 zijden van de woning: in de ochtend begin je op het bankje in de voortuin met je kopje koffie, je schuift in de middag voor een kopje thee naar de zijtuin en in de achtertuin zit je tot s avonds laat in de zon te tafelen! De achtertuin is voorzien van een houten schuurtje. Via de achterom kom je in de poort waar een stenen berging staat.
Vanuit de hal kom je in de overige vertrekken van de woning: aan de voorzijde een fijne slaapkamer met inbouwkast. De masterbedroom ligt aan de achterzijde. Beide slaapkamers hebben een nieuw kunststof kozijn met draai-/kiepramen met dubbel glas. De badkamer heeft een wastafel en douche. De toilet is separaat vanuit de hal bereikbaar. Het gehele appartement heeft strak gestuukte muren en plafonds en er ligt een laminaatvloer.

Wonen in de Amsterdamsebuurt bevalt goed, op korte fietsafstand van de oude binnenstad. Steek het Spaarne over en je bent midden in het oude centrum met goede restaurants en vele winkelstraten. Een wijk met vele woonvoorzieningen; o.a. winkelstraat, scholen, kinderopvang, sport en een speeltuin om de hoek. De ligging aan de oostzijde van Haarlem maakt de aansluiting met uitvalswegen uitstekend, de openbaar vervoersverbindingen (bus en treinstation Spaarnwoude) zijn goed voorhanden. Een perfecte locatie voor mensen die rustig willen wonen, op korte fietsafstand van het centrum en snel de stad uit willen!

~ English ~

Ideal for starters and garden lovers! Nice 3-room ground floor apartment with a delightful southwest facing garden in the popular Amsterdamsebuurt with the following features:

+ Year of construction 1955.
+ Living area about 54 m2, capacity about 192 m3.
+ Bright living room on corner location: a window on the east and south.
+ Tightly plastered walls and ceilings in the entire apartment.
+ Laminate flooring in the entire apartment.
+ Partially fitted with double glazing in plastic frames (2016).
+ Intergas boiler from 2012.
+ Eastfacing front garden, large southwest facing side and back garden.
+ The garden is equipped with its own shed and has a back entrance to the rear gate. There is also a private stone shed in this gate.
+ Registered Oweners' Association with building insurance: service costs € 65.- per month.
+ Convenient location in a popular residential area.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal