Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Lotterstraat 24
585.000

HAARLEM

Lotterstraat 24

585.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaarperiode
1906-1930
Oppervlakte
116m2
Aantal kamers
5
Buitenruimte
Achtertuin - oost
Onderhoud
Goed tot uitstekend
Energie label
C
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

-English below-

Leef! heerlijk in de Lotterstraat op nummer 24.

Zorgeloos wonen in de gewilde en populaire Transvaalbuurt? Dat kan in deze fraaie en heerlijk lichte gezinswoning van ca. 116m2. In 2017 is de woning geheel gerenoveerd en voldoet daardoor aan alle wensen. Deze woning is zo te betrekken!
De woning heeft vele sterke punten:

• Ruime lichte woonkamer met moderne keuken en comfortabele vloerverwarming
• Strak gestucte wanden en plafonds
• 4 Slaapkamers op de verdiepingen, allen goed van afmeting en formaat
• Openslaande deuren naar de fijne zonnige achtertuin op het oosten
• Nette badkamer met ligbad, aparte douche en toilet
• Dezelfde mooie vloer op elke verdieping
• Heerlijke woonomgeving: kindvriendelijk, rustig maar ook centraal gelegen nabij scholen, winkels, uitvalswegen, openbaar vervoer, veel (sport)voorzieningen
• Centrum Haarlem bereik je binnen 5 minuten fietsen, winkelcentrum de Cronjé in 3 minuten lopen en binnen een half uur fiets je via de Kennemerduinen naar het strand in Bloemendaal aan Zee
• 10 minuten lopen + 15 minuten trein = slechts 25 minuten reizen tot Amsterdam Centraal!

Beleef! deze woning nu alvast virtueel, in 3D. Loop door de woning heen, kijk van een afstand of zoom in. Onze virtuele tour, de -360 graden- foto's, de video en de plattegronden geven je een compleet beeld van de indeling, afmetingen en het design.

En… kom binnenkijken, je bent welkom!

Heerlijk leven
De begane grond kenmerkt zich door licht en lekker leven. De vele ramen, openslaande deuren naar de zonnige en verzorgde tuin en de ruime open keuken die van alle gemakken voorzien is, maken de woonkamer tot een heerlijk plek om de dag door te brengen.

Natuurlijk licht
Middels de overloop bereik je twee goed royale slaapkamers over de hele breedte van de woning en de badkamer. De slaapkamers hebben grote ramen waar veel natuurlijk licht doorheen komt en voelen heel ruimtelijk aan. De badkamer bevindt zich tussen twee slaapkamers in. Deze is netjes en modern en beschikt over een ligbad, wastafelmeubel, douche en toilet.

Nog meer ruimte
De tweede verdieping heeft naast twee goed formaat slaapkamers ook nog een superpraktische en fijne wasruimte met de aansluiting voor de wasmachine en droger en daarnaast opbergruimte. De was hoeft nooit meer door het huis te slingeren!

Leef! heerlijk in de Transvaalbuurt…
Hier woon je op een uitstekende en zeer centrale locatie, lekker dicht bij het station. In de buurt zijn er veel winkels te vinden zoals winkelstraat Cronjé (met vele leuke speciaalzaken, diverse horeca en een grote AH) of winkelcentrum Spaarneboog (met Vomar, Action en sportcentrum). Daarnaast is er een goed aanbod aan scholen, kinderopvang en de populaire buurtspeeltuin Elba.
Trein- en busstation, de gezellige oude binnenstad, de Stadskweektuinen, het Spaarne en de monumentale Ripperdakazerne, het ligt allemaal op korte loop-/fietsafstand. De duinen, het strand en de zee bevinden zich op nog geen half uur fietsen en ga je liever met de auto? Parkeren kun je gratis voor de deur en de belangrijkste uitvalswegen bereik je binnen enkele minuten rijden. Kortom, een heerlijke buurt om te wonen en te leven.

Goed om te weten:
- Woonoppervlakte: 116m2 conform NEN- meetrapport
- Gebouwd rond 1906 op een fundering op staal (volgens opgave gemeente)
- Geheel gerenoveerd in 2017, inclusief uit- en opbouw
- Centrale verwarming via c.v. combiketel (Remeha Tzerra) uit 2017
- Vrij parkeren.
- Houten kozijnen met dubbel glas.
- Energielabel: C.
- Oplevering in overleg notariskeuze koper

Kortom, een tophuis waar je zo in kunt trekken in een erg populaire buurt!


English

Live lovely in Lotterstraat at number 24.

Carefree living in the sought-after and popular Transvaal neighbourhood? You can in this beautiful and wonderfully bright family home of approx. 116m2. In 2017, the house was completely renovated and therefore meets all requirements. This home is ready to move into! The property has many strong points:

• Spacious bright living room with modern kitchen and comfortable underfloor heating
• Tightly plastered walls and ceilings
• 4 Bedrooms on the upper floors, all of good size and format
• French doors to the sunny east-facing back garden
• Neat bathroom with bath, separate shower and toilet
• The same beautiful floor on each floor
• Lovely living environment: child-friendly, quiet but also centrally located near schools, shops, roads, public transport, many (sports) facilities
• You can reach the centre of Haarlem within 5 minutes by bike, shopping centre de Cronjé in 3 minutes and within half an hour you can cycle via the Kennemer dunes to the beach in Bloemendaal aan Zee
• 10 minutes walk + 15 minutes train = only 25 minutes to Amsterdam Central!

Experience this house virtually now, in 3D. Walk through the house, look from a distance or zoom in. Our virtual tour, the -360 degree- photos, the video and the floor plans show you a complete impression of the layout, dimensions and design.

Come and have a look inside, you are welcome.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal