Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Leidsestraat 19
300.000

HAARLEM

Leidsestraat 19

300.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1890
Oppervlakte
100m2
Aantal kamers
4
Buitenruimte
Achtertuin - noordoost
Onderhoud
Redelijk tot goed
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Berging
Vrijstaand hout
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

~ English text below ~

Zelf je droomhuis realiseren in de populaire Leidsebuurt? Dat kan nu bij deze ruime (100m2 BG+ 1e verdieping) eengezinswoning die over de volgende pluspunten beschikt:

+ Royale maatvoering, maar liefst 5.72 meter breed! Woonkamerbreedte 3.73 meter.
+ Volgens de gemeente Haarlem gefundeerd op staal, bouwjaar 1890.
+ Diepe achtertuin op het noordoosten.
+ Charmante/stijlvolle voorgevel met roedeverdeling in de bovenramen en segmentbogen.
+ Ideale ligging ten opzichte van allerlei voorzieningen als winkels, speelterreintjes, buurthuis, sportfaciliteiten, maar ook centrum stad, cultuur en natuur, zie onderaan de tekst.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: Bekijk virtuele tour.

De globale indeling is als volgt:

Entree, tochtportaal/vestibule met meterkast, ruime hal met trap naar boven, trapkast, royaal toilet met douche, toegang tot de dichte keuken en de woonkamer. De woonkamer is royaal te noemen met een breedte van maar liefst 3.73 meter en door het hoge plafond en de vele ramen heerlijk licht. Aan de achterzijde tref je ook de dichte keuken aan vanwaar je toegang hebt tot de achtertuin. De achtertuin is heerlijk diep waardoor er genoeg van de zon valt te genieten en is voorzien van een houten schuur.

Op de eerste vind je de slaapkamers, alle van een goed formaat. De ruimste tref je aan de voorzijde aan met daarnaast de tweede, kleinere slaapkamer. Aan de achterzijde slaapkamer nummer drie, ook royaal te noemen. De kamer daarnaast, alwaar je de cv-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine aantreft, zou een perfecte ruimte zijn voor de badkamer. Tot slot is er op deze verdieping nog een tweede separaat toilet gesitueerd.

Belangrijk om te realiseren is dat het een erfenis betreft, hetgeen betekent dat de verkopers een niet-bewoond-clausule opnemen, dat de woning in de huidige staat met de roerende zaken die je aantreft aldaar wordt overgedragen (as is, where is) en dat de notariskeuze bij verkoper ligt.

Locatie:

Op enkele minuten lopen verwijderd van hartje centrum en de oude binnenstad van Haarlem. Denk hierbij aan de grote Pathé bioscoop bij de Raaks, de bekroonde bieren van de Jopenkerk, de Stadsschouwburg, de knusse Vijfhoek en de beste markten van Haarlem: de Botermarkt en de Grote Markt. Haarlem is natuurlijk bekend om zijn meest gevarieerde winkelaanbod, goede restaurants en gezellige pleinen en terrassen. Maar ook in de Leidsebuurt zelf en in de directe nabije omgeving vind je verschillende eetgelegenheden en supermarkten (grote AH, Aldi, Gall & Gall en Etos op de Westergracht). Tevens op loopafstand tref je het zwembad De Houtvaart en verscheidene scholen en naschoolse opvang aan. Met de fiets bereik je al snel het NS-station, en binnen no time zit je in de duinen en op het strand van Bloemendaal of Zandvoort. Reizen per auto gaat hier ook zonder problemen. Al binnen enkele minuten bereik je de belangrijkste uitvalswegen en aangezien het hier een vergunninghouders gebied betreft, kun je vaak voor de deur parkeren…

~ English ~

Do you want to realize your dream house in the popular Leidsebuurt? This is now possible with this spacious (100 m2 BG + 1st floor) single-family house that has the following features:

+ Generous dimensions, 5.72 meters wide! With a living room width of 3.73 meters.
+ Founded on steel (according to Haarlem council) , built in 1890.
+ Northeast facing deep backyard.
+ Charming/stylish frontside with rod division in the upper windows and tradional arches.
+ Ideal location in relation to all kinds of facilities such as shops, playing areas, community center, sports facilities, but also very close to the city center, culture and nature.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal