Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Lange Lakenstraat 25
800.000

HAARLEM

Lange Lakenstraat 25

800.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1885
Oppervlakte
154m2
Aantal kamers
4
Buitenruimte
Achtertuin - zuidoost
Onderhoud
Redelijk tot goed
Energie label
G
Pluspunten
In centrum, in woonwijk
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

-English below-

Leef! midden in het historische Haarlemse centrum in deze verrassend ruime sfeervolle woning die is gelegen aan de Lange Lakenstraat 25 in de populaire Vijfhoek.

Het meest opvallende aan deze charmante woning is misschien wel het verrassend aantal m2 door de brede maatvoering en de royale aanbouw. Het glas in lood in de hoge ramen zorgt voor een prachtige lichtinval. Bovendien is de woonkamer heerlijk licht. De gezellige stadstuin is een fijne plek om 's ochtends een kopje koffie in de zon te kunnen drinken.

De unieke, maar liefst 19 m2, ruime uitbouw die grenst aan de keuken is multifunctioneel. Bovendien is hier ook voldoende ruimte om een extra slaapkamer te creëren en de woning levensbestendig te maken.

Via de open trap bereik je de lichte en ruime overloop met toegang naar de 3 slaapkamers, allen goed van formaat. Hier zijn de spanten van de kapconstructie prachtig in het zicht. Ook aan opbergruimte geen gebrek: zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is er veel praktische bergruimte aanwezig.

Kortom, bouw aan je toekomstige droomhuis waar je na modernisatie vele jaren met plezier kunt gaan wonen. Je bent van harte welkom om te komen kijken in deze woning met veel sterke punten:

• Totaal 154 m2 woonoppervlakte en authentieke details zoals het glas-in-lood, paneeldeuren en fraaie voorgevel.
• De brede maatvoering van de prachtige voorgevel met prachtige lichtinval door de vele ramen.
• Hoge plafonds zowel beneden als op de eerste etage.
• Zonnige en royale woonkamer van maar liefst 55 m2 met mooie houten vloer en balkenplafond.
• Sfeervolle en besloten gezellige stadstuin.
• De ruime multifunctionele aanbouw op de begane grond is voor meerdere woondoeleinden geschikt.
• Maar liefst 3 goed bemeten slaapkamers op de eerste verdieping.
• Fantastische pittoreske locatie, met werkelijk alle woonvoorzieningen op loopafstand en op slechts 20 minuten fietsen van het strand en de duinen.

Indeling, afmetingen en woning in 3D!
Beleef deze woning nu alvast virtueel, in 3D. Loop door de woning heen, kijk van een afstand of zoom in. Onze virtuele tour, de -360 graden- foto's, de video en de plattegronden geven je een compleet beeld van de indeling, afmetingen en het design.

Leef! en woon heerlijk in de Vijfhoek van het historische centrum…
Haarlem staat niet voor niets bekend als een van de beste Citytrips van Nederland, onze mooie stad aan het Spaarne. Met haar monumentale panden aan fraaie grachten, de beste restaurants, koffietentjes en winkeltjes, elk met een eigen karakter. De Grote Markt en de Botermarkt bieden je gezellige markten met curiosa, biologische- en een gemengde markt op zaterdag. Musea, podia, (park)events, theaters en bioscopen… er is altijd wat leuks te doen!

Hier woon je op loopafstand van het NS-station en bushalte Verwulft (Zuidtangent > Schiphol). In slechts 20 minuten fietsen ben je in de duinen of sta je met je voeten op het strand.

De woning is gelegen in Parkeervergunninggebied “Binnenstad” en er is per huisadres (zonder wachttijd) een parkeervergunning te verkrijgen! Zowel parkeergarage De Kamp, Raaks als Houtplein liggen op een steenworp afstand. Naast een parkeervergunning is er ook een bezoekerspas voor het parkeren van de auto voor bezoekers. Even de rust en het groen opzoeken? Haarlem beschikt over prachtige stadsparken, zoals het Kenaupark en de Haarlemmerhout, goed voor een heerlijke wandeling met een bezoek aan de kinderboerderij en het pannenkoekenhuis.

Goed om te weten:
- Bouwkundig gekeurde woning, rapport ter inzage.
- Woonoppervlakte: ca. 154 m2 (NEN- meetrapport).
- Gebouwd rond 1885 op 131 m2 eigen grond.
- Verwarming middels gaskachels en warm water via geiser.
- Energielabel: G.
- Oplevering in overleg, eigendomsoverdracht via notariskeuze verkoper.

-English-

Live! in the middle of the historic center of Haarlem in this surprisingly spacious attractive house which is located at the Lange Lakenstraat 25 in the popular Vijfhoek.

The most striking thing about this charming house is perhaps the surprising amount of m2 due to the wide dimensions and the generous construction. The stained glass in the high windows provides a beautiful light. In addition, the living room is wonderfully light. The cozy city garden is a nice place to drink a cup of coffee in the sun in the morning.

The unique 19 m2 spacious extension adjacent to the kitchen is multifunctional. Moreover, there is also enough space to create an extra bedroom and to make the house life-proof.

Via the open staircase you reach the bright and spacious landing with access to the 3 bedrooms, all of which are of good size. Here the wooden frames of the roof construction are beautifully visible. There is also enough storage space: there is a lot of practical storage space on the ground floor as well as on the first floor.

In short, build your future dream home where you can enjoy living for many years after modernization. You are very welcome to come and have a look at this house with many strong points:

• A total of 155 m2 of living space and authentic details such as the stained glass, panel doors and beautiful facade.
• The wide dimensions of the beautiful facade with beautiful light through the many windows.
• High ceilings downstairs and as well on the first floor.
• Sunny and spacious living room of no less than 55 m2 with beautiful wooden floor and beamed ceiling.
• Attractive enclosed city garden.
• The spacious multifunctional extension on the ground floor is suitable for several residential purposes.
• No less than 3 well-sized bedrooms on the first floor.
• Fantastic picturesque location, with all living facilities within walking distance and only 20 minutes by bike from the beach and the dunes.

Layout, dimensions and design in 3D!
Experience this house virtually now, in 3D. Walk through the house, look from a distance or zoom in. Our virtual tour, the -360 degree- photos, the video and the floor plans show you a complete impression of the layout, dimensions and design. Come and have a look inside, you are welcome.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal