Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Karel van Manderstraat 69
385.000

HAARLEM

Karel van Manderstraat 69

385.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1928
Oppervlakte
87m2
Aantal kamers
4
Buitenruimte
Achtertuin - oost
Onderhoud
Goed tot uitstekend
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Berging
Vrijstaand hout
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

~ English text below ~

Een zeer goed onderhouden 4-kamer jaren '30 erkerwoning (met mogelijkheden tot opbouw) in de gewilde Leidsevaartbuurt met heerlijk diepe tuin op het zuidoosten. De woning heeft een achterom en ligt in een kindvriendelijke straat op loopafstand van het centrum. Wat wil je nog meer?

De woning heeft verder de volgende pluspunten:
+ Bouwjaar 1928 met originele jaren 30 details zoals een erker en paneeldeuren.
+ In 2013 gerealiseerde open keuken (Bruijnzeel) met diverse inbouwapparatuur.
+ Strak gestukte wanden en plafonds en in de woonkamer een fraaie plint langs het plafond.
+ Op de begane grond ligt een lichte eiken lamelparketvloer, op de eerste etage een licht eikenkleurige laminaatvloer.
+ Geheel voorzien van dubbele beglazing (op de voordeur en het raampje daarnaast na).
+ Moderne badkamer met inloopdouche en rainshower (2009).
+ Uitbreiding meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar) en elektrische installatie 2013.
+ Buitenschilderwerk 2014.
+ Zeer diepe achtertuin op het zuidoosten met grote schuur over de volle breedte (2017) en achterom.
+ De gehele voorgevel is gereinigd, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd, de achtergevel is geïmpregneerd en op de begane grond opnieuw gevoegd (2006).
+ Nieuwe ramen met dubbelglas aan de voorzijde op de eerste etage (2006).
+ Rustige straat (met name bestemmingsverkeer, maar via de Leidsevaart ben je ook zo op de uitvalswegen), hier is een parkeervergunning nodig.
+ Geweldige locatie, zie onderaan de tekst.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.

Indeling:

Begane grond:
Via de verzorgde voortuin en de fraaie, witte voordeur betreed je de zeer ruime en lichte hal. Hier bevindt zich de net afgetimmerde meterkast en kapstok, de trap naar de eerste etage met daaronder een trapkastje, het moderne toilet met fonteintje en de deur naar de woonkamer. Op de gehele begane grond ligt een mooie eikenhouten lamelparketvloer, de wanden en plafonds (hoog!) zijn overal strak gestukt en het is mooi licht door de vele en grote ramen (erker, open keuken en openslaande deuren). Aan de voorzijde van de woning vind je de gezellige erker, zo kenmerkend voor een jaren '30 woning. De witte, open keuken (Bruijnzeel 2013) is in een L-opstelling en heeft veel bergruimte in de vorm van (binnen)laden en bovenkastjes. De volgende inbouwapparatuur tref je hier: 5-pits gaskookstel met RVS afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasmachine (allen Pelgrim) en een koelkast met vriesvakje (Bruijnzeel).
Zowel via de keukendeur als de openslaande deuren kom je in de zeer diepe en fraai aangelegde achtertuin op het oosten. 's Morgens vroeg begin je bij het huis al heerlijk aan je koffie in het zonnetje en door de diepte van de tuin heb je tot 's avonds achterin de tuin nog de laatste avondzon. Aan de achtergevel hangt een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De grote, houten schuur (2017) met betonnen vloer is over de volle breedte en is geïsoleerd. Van hieruit heb je toegang tot poort.

Eerste verdieping:
De antraciet beklede trap leidt naar de overloop van de eerste etage. Hier hangt de CV-ketel (Bosch 2006). De wanden en plafonds op deze etage zijn ook strak gestukt en er ligt in de kamers een laminaatvloer. De originele paneeldeuren geven toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde op het oosten heeft de masterbedroom twee keer openslaande ramen met dubbelglas en er is een diepe vaste kast met schuif-, en spiegeldeuren. Aan de voorzijde bevinden zich nog 2 slaapkamers waarbij in de grootste ook een grote vaste kast staat. De badkamer is in 2009 gerenoveerd: een heerlijk, ruime douche met rainshower, een 2e toilet, brede wastafel met laden en een extra kastje, spiegelkastje met verlichting en een designradiator. Mooi achter een wandje weggewerkt bevindt zich de wasmachine-, drogeropstelling.

De Leidsevaartbuurt is een zeer centraal gelegen en kindvriendelijke buurt, zeer populair bij (startende) gezinnen. De buurt is ook zo gewild vanwege de vele voorzieningen alhier: sportscholen, sportvelden, buurtwinkels, supermarkten, scholen, naschoolse opvang, speeltuinen, openluchtzwembad De Houtvaart en landgoed Elswout zijn allemaal op korte fietsafstand. En wandelend steek je zo de Leidsevaart over naar het centrum van Haarlem of de Haarlemmerhout! De belangrijkste uitvalswegen bereik je in een mum van tijd. Op de fiets ben je zo bij het Centraal Station Haarlem of Station Heemstede/Aerdenhout en binnen 3 kwartier ben je via de zeeweg door de duinen op het strand van Bloemendaal!

~ ENGLISH ~

This very well maintained 4-room 1930's bay window (with possibilities for construction) in the popular Leidsevaartbuurt with wonderfully deep garden on the southeast with a back entrance is located in a child-friendly street and within walking distance of the center. What else do you want?

The property also has the following features:

+ Year of construction 1928 with original 1930s details such as a bay window and panel doors.
+ Open kitchen realized in 2013 (Bruijnzeel) with various built-in appliances.
+ Tightly plastered walls and ceilings and in the living room a beautiful plinth along the ceiling.
+ There is a light oak parquet floor on the ground floor, and a light oak-colored laminate floor on the first floor.
+ Almost entirely equipped with double glazing ( except the front door and the window next to the door).
+ Modern bathroom with walk-in shower and rainshower (2009).
+ Expansion of meter cupboard (6 groups and earth leakage circuit breaker) and electrical installation 2013.
+ Exterior painting 2014.
+ very deep backyard on the southeast with large shed over full width (2017) and back.
+ The entire facade has been cleaned, impregnated and re-joined, the rear façade has been impregnated and re-joined on the ground floor (2006).
+ New double-glazed windows on the front on the first floor (2006).
+ Quiet street (especially destination traffic,but via the Leidsevaart you can easily reach the exit roads), a parking permit is required here.
+ Great location!
Meer informatie

Kaart

Streetview

Remodal