Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

VELSERBROEK, De Weid 14
450.000

VELSERBROEK

De Weid 14

450.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1988
Oppervlakte
114m2
Aantal kamers
6
Buitenruimte
Achtertuin - zuidwest
voortuin
Onderhoud
Goed
Energie label
A
Pluspunten
In woonwijk, vrij uitzicht
Berging
Vrijstaand hout
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

-English below-

Leef! in dit heerlijke ruime woonhuis aan De Weid op nummer 14 in Velserbroek.
Een moderne en goed onderhouden woning van 114,4 m2 waar een nieuwe bewoner vele jaren met plezier zal wonen en zo te betrekken is. Doordat de woning recent twee dakkapellen heeft gekregen, is er veel extra leefruimte gecreëerd. Bovendien beschikt het woonhuis over de volgende pluspunten:

• Tuingerichte woonkamer met brede maatvoering
• Zonnige achtertuin met achterom en elektrisch zonnescherm
• Vijf goed bemeten slaapkamers
• Nette woonkeuken van alle gemakken voorzien
• Moderne badkamer met ligbad, aparte inloopdouche, vloerverwarming en zwevend toilet
• De luxe van de parkeermogelijkheid op eigen terrein
• Het huis beschikt over veel opbergmogelijkheden
• Energielabel A, goed geïsoleerd.
• Rustige groene buurt met vele woonvoorzieningen als winkels, scholen en sportfaciliteiten op loop-/fietsafstand

Gezellige woonkeuken
De ruime woonkeuken staat in verbinding met de woonkamer en is compleet uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur en veel opbergruimte. De ruim 9 meter diepe tuin met achterom is gelegen op het zuidwesten. Een fijne tuin waar je tot in de late avonduren van de zon kunt genieten, een heerlijke plek om te eten en drinken met vrienden en familie.

Geen zorgen over parkeren en bergruimte
Wat is er praktischer dan je boodschappen uit te laden en direct binnen te kunnen zetten. Hier parkeer je de auto op eigen terrein en loop je direct de woning in. Of je parkeert de auto in de straat waar voldoende (vrije) parkeergelegenheid is. Aan opbergruimte is er ook geen gebrek: de aangebouwde berging biedt veel opbergruimte voor het plaatsen van voorraad en beschikt over de wasmachine/drogeraansluiting. In de houten berging is er voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen en in de nok van het dak, bevindt zich over de gehele breedte van het huis, een ruime vliering voor het plaatsen van nog meer spullen.

Ruime slaapkamers en een moderne badkamer
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, allen goed van formaat en een prettige, moderne badkamer met regen-/inloopdouche, ligbad, zwevend toilet en riant wastafelmeubel.
Op de tweede verdieping nog twee goed bemeten slaapkamers, met beiden een dakkapel en veel lichtinval. Op de overloop bevindt zich de C.V.-ketelopstelling en mechanische ventilatie box.

Kortom, een leuke en goed onderhouden gezinswoning, met ruime slaapkamers en gelegen in een rustige buurt met vele woonvoorzieningen in de buurt.

Indeling, afmetingen en woning in 3D!
Beleef deze woning nu alvast virtueel, in 3D. Loop door de woning heen, kijk van een afstand of zoom in. Onze virtuele tour, de -360 graden- foto's, de video en de plattegronden geven je een compleet beeld van de indeling, afmetingen en het design.
En kom binnenkijken, je bent welkom.

Leef! en woon heerlijk in de Velserbroek
De woning is gelegen in een rustige en goed bereikbare straat op loopafstand van scholen, winkelcentrum Velserbroek (Galle Promenade) met een groot en divers aanbod winkels en kleinschalige horeca. In een paar minuten fiets je naar recreatiegebied 'Spaarnwoude' of het strandje aan de Westbroekplas met restaurant Villa Westend. Ook het centrum van Haarlem, Bloemendaal, Velsen en IJmuiden zijn met de fiets goed te bereiken, en fiets je een stukje door, dan sta je in de duinen of met je voeten op het strand.

Met de auto bereik je binnen enkele minuten alle belangrijke uitvalswegen (Randweg en A9) richting Alkmaar, Amsterdam en de rest van het land. Ook met het openbaar vervoer reis je gemakkelijk en goed overal naar toe en zijn diverse busverbindingen en haltes lekker dichtbij.

Goed om te weten:
- Woonoppervlakte: ca. 114,4 m2 (NEN- meetrapport)
- Gebouwd rond 1988 op 151 m2 eigen grond
- Verwarming en warm water HR-ketel uit 2015 (2022, service onderhouden)
- Elektra: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.
- Energielabel: A.
- Oplevering in overleg

~ English ~

Live in this lovely spacious house on De Weid at number 14 in Velserbroek.
A modern and well-maintained house of 114,4 m2 where a new resident will enjoy living for many years and can be moved in immediately. Because the house recently got two dormers, a lot of extra living space has been created. In addition, the house features the following plus points:

- Garden-oriented living room with wide dimensions
- Sunny back garden with back entrance and electric awning
- Five well-sized bedrooms
- Neat kitchen with all amenities
- Modern bathroom with bathtub, separate walk-in shower, underfloor heating and floating toilet
- The luxury of on-site parking
- The house has plenty of storage space
- Energy label A, well isolated house.
- Quiet green neighbourhood with many residential facilities such as shops, schools and sports facilities within walking or cycling distance.

Layout, dimensions and design in 3D!
Experience this house virtually now, in 3D. Walk through the house, look from a distance or zoom in. Our virtual tour, the -360 degree- photos, the video and the floor plans show you a complete impression of the layout, dimensions and design.
Come and have a look inside, you are welcome.
Meer informatie

Foto's

Plattegrond

Kaart

Streetview

Remodal