Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

HAARLEM, Ampzingstraat 3 zwart
350.000

HAARLEM

Ampzingstraat 3 zwart

350.000

Oplevering: in overleg

verkocht

Details

Type woning
Appartement
Soort appartement
Benedenwoning
Bouwjaar
1907
Oppervlakte
88m2
Aantal kamers
3
Buitenruimte
Achtertuin - oost
Onderhoud
Goed
Energie label
C
Pluspunten
Aan rustige weg, in woonwijk
Berging
Vrijstaand hout
Garage
Geen garage
Neem contact met ons op

Omschrijving

~ English text below ~

In de populaire Leidsevaartbuurt ligt deze karakteristieke 3 kamer benedenwoning: dit is wonen op loopafstand van het centrum, op fietsafstand van bos, duinen en strand en alle rust ervaren in je heerlijke, diepe achtertuin op het zuidoosten! Deze fraaie benedenwoning beschikt verder over de volgende pluspunten:

+ Bouwjaar 1907 met karakteristieke details zoals hoge plafonds, glas-in-loodramen, paneeldeuren en originele lijsten, schouw, authentieke serre met openslaande deuren naar de tuin en de originele trap naar de opkamer.
+ woonoppervlakte ca. 88 m2, bruto inhoud ca. 344 m3.
+ Grote en brede (voormalige en-suite)woonkamer met serre en 2 goede slaapkamers.
+ Brede hal met royale, verdiepte trapkast.
+ Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.
+ CV-ketel 2008 (Remeha Avanta).
+ Tien en een halve meter diepe, zeer groene achtertuin.
+ Zeer gewilde en geweldige locatie, zie onderaan de tekst.
+ Zonnepanelen met eigen meter.
+ De woning is voorzien van een uitbouw.
+ De woning is gelegen in een zeer rustige straat.

BeLeef! deze woning op een unieke manier met onze virtuele woningtour. Loop door de woning heen, bekijk de woning van een afstand of zoom in. Benieuwd? Kijk snel op onze website bij de woninginformatie en klik op de groene button: bekijk virtuele tour.

De indeling is als volgt:

Entree: brede lange gang met meterkast (3 groepen en aardlek), verdiepte trapkast en (zwevend) toilet. Deur naar de eenvoudige keuken met gasfornuis, afzuigkap en keukenblok met aanrechtblad met dubbele spoelbak. Hiertegenover is de wasmachine- en drogeropstelling. In de hoek hangt de CV-ketel. Een mooie paneeldeur leidt vanuit de gang naar de brede en diepe woonkamer (3.81 m) met 3 meter hoog plafond. In de woonkamer en de gang ligt een parketvloer. Aan de voorzijde heeft de woonkamer dubbele benedenramen met voorzetramen en bovenramen met fraai glas-in-lood. De open haard in de voorkamer is in gebruik. In de achterkamer bevindt zich nog wel een schouw die niet in gebruik is. Via schuifdeuren kom je in de serre. Hier heb je toegang tot de eerste slaapkamer op de begane grond en tot de badkamer met douche, wastafel en radiator. Met de mooie trap ga je vanuit de serre naar de tweede, qua grootte identieke slaapkamer op de eerste etage. Beide slaapkamers hebben nieuwe openslaande ramen met dubbelglas gericht op de tuin. De tuin is toegankelijk vanuit de serre middels openslaande deuren (dit kozijn heeft volledig dubbele beglazing en een handige hor). De groene tuin is diep en ligt heel beschut. Het is uniek zo dicht bij de stad zo rustig en groen in je eigen tuin te kunnen genieten van de zon op alle momenten van de dag! Tot slot staat er een bergschuurtje met op het dakje groene Sedum voor het tuingereedschap.

De lokatie:
Wonen in de Leidsevaartbuurt betekent wonen dichtbij het gezellige centrum: je steekt de Leidsevaart over en wandelt via de Koninginnebuurt en de Vijfhoek zo naar de Grote Markt. Op de fiets ben je zo richting het bos en via de duinen of de Zeeweg zit je in een half uur op het strand. Daarnaast ligt deze buurt ideaal ten opzichte van de uitvalswegen naar Alkmaar, Den Haag en Amsterdam. In de directe omgeving zijn zeer goede recreatieve (sportverenigingen, sportschool en zwembad etc) en commerciële voorzieningen (winkelcentrum aan de Westergracht). Kortom een ideale woonomgeving!

Belangrijk om te realiseren is dat het een erfenis betreft, hetgeen betekent dat de verkopers een niet-bewoond-clausule opnemen, dat de woning in de huidige staat met de roerende zaken die je aantreft aldaar wordt overgedragen (as is, where is) en dat de notariskeuze bij verkoper ligt.

~ ENGLISH ~

This characteristic 3 room ground floor apartment is located in the popular Leidsevaartbuurt: walking distance of the center, cycling distance of the forest, dunes and beach and experiencing peace in your delightful, deep backyard on the southeast! This beautiful ground floor apartment also has the following features:

+ Year of construction 1907 with characteristic details such as high ceilings, stained glass windows, panel doors and original frames, fireplace, authentic conservatory with doors to the garden and the original staircase to the upstairs room.
+ living area approx. 88 m2, gross capacity approx. 344 m3.
+ Large and wide (former en-suite) living room with conservatory and 2 good bedrooms.
+ Wide hall with generous, deepened stair cupboard.
+ Almost entirely equipped with double glazing.
+ Central heating boiler 2008 (Remeha Avanta).
+ Ten and a half meters deep, very green backyard.
+ Very desirable and great location.
+ Solar panels with own meter.
+ The house has an extension.
+ The property is located in a very quiet street.
Meer informatie

Foto's

Kaart

Streetview

Remodal