Willemijn Balm

In de zoektocht naar de ideale woning in Haarlem, draait alles om betrokkenheid en de juiste strategie. Willemijn weet daar als makelaar alles van. Ze ziet overal verkoop- en aankoopmogelijkheden.

Levensvisie

Ik ben betrokken.

“Mijn kracht zit hem in mijn nauwe betrokkenheid bij klanten. Ik sta voor je klaar met ondersteuning en advies, zodat het kopen of verkopen van een huis zo soepel én succesvol mogelijk maak.”

Zoektocht voor gezinnen.

“Bij Leef maken we gebruik van ‘Copaan’, een zoeksysteem waarin de klant uitgebreid zijn/haar wensen kan doorgeven. In Haarlem kun je overal prettig wonen met een gezin. Het is een veilige stad met in elke wijk één of meerdere scholen, kinderopvang en speelmogelijkheden. Woningen in het centrum hebben meestal geen tuin, iets wat gezinnen vaak wél zoeken. Natuurlijk is het ook budgetafhankelijk welke wijken geschikt zijn.”

Bij Leef gebruiken we het
uitgebreide zoeksysteem
Copaan.

Een dorpje in de stad.

“De keuze hangt uiteraard af van je voorkeur, maar persoonlijk vind ik de Kleverparkbuurt fantastisch. De buurt heeft veel te bieden. Verschillende formaten huizen, gezellige winkeltjes, dichtbij het station en de stad. Het voelt als een eigen dorpje, knus en vriendelijk.”

Gemakkelijk de stad uit.

“De Indische Buurt en Transvaalbuurt zijn prettig vanwege de verbinding via de Waardepolder naar de A9 en hun korte fietsafstand naar het station. Vanuit Haarlem Zuid ben je ook snel de stad uit, maar als je graag naar het strand gaat kun je beter aan de westkant wonen. Het voordeel van Haarlem is dat het een compacte stad is. Uiteindelijk is niets echt ver weg.”

Heb je een vraag?

Neem contact op!
Functie Kandidaat makelaar
Ervaring 3,5 jaar
Specialisme Klantcontact
Werkdagen Ma, di, wo, do en vr (wo- en vrijdagmiddag vrij)
Woonplaats Haarlem
Favoriete wijke Kleverparkbuurt
Favoriete straat Kleverparkweg
Hobby('s) Hardlopen

Willemijn over

Leef dichtbij
Lees meer

Huizen van Willemijn