Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Denk je erover na om je woning te gaan verkopen? Ben je benieuwd naar wat jouw woning waard is en welke verkoopmogelijkheden er zijn?

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij je langs of je bent van harte welkom bij ons op kantoor. of laat hieronder je gegevens achter dan bellen wij je terug.

Bel mij terug!

 

 


Waarom kiezen voor Leef! Makelaars

Een makelaar van Leef!

is een ervaren makelaar op het gebied van verkoop, aankoop en taxatiesis meerdere keren uitgeroepen tot 'Makelaar van het jaar'heeft een passie voor jaren '30 woningen en huizen met karakterkent de markt, stad en woningen in Haarlem als zijn eigen broekzakis een kundige en ervaren onderhandelaarbegeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces

Onze kracht

Onze kracht is niet alleen deskundigheid en ervaring, maar ook transparantie staat hoog in het vaandel. Wij zijn de makelaar die graag wat extra's doen en dat waarderen onze klanten enorm. Hierdoor zijn wij ook dit jaar weer in de prijzen gevallen en waarderen onze klanten ons op wieisdebestemakelaar.nl met maar liefst een 9,8! 

Remodal