Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

Kom jij ons team versterken?


Leef! Makelaars is op zoek naar een enthousiaste

Kandidaat of Register Makelaar-Taxateur (KRMT of RMT)


Leef! Makelaars is een jong en enthousiast kantoor, sterk in sfeervolle woningen en huizen met karakter. Wij zijn meermaals uitgeroepen tot beste aankoop- en verkoopmakelaar van Noord-Holland en zijn hier trots op! We zijn een hecht team van 8 collega's dat plezier met elkaar maar ook het beste resultaat voor onze klanten belangrijk vindt.


Over de leuke functie die wij aanbieden:

Als Leef! Makelaar begeleid je onze opdrachtgevers van A tot Z bij het hele aan- en verkoopproces van hun woning. Je doet graag een stap extra om voor hen het beste resultaat te behalen. Vrijheid, initiatief en verantwoordelijkheid zijn onlosmakelijk met deze functie verbonden. Persoonlijk en informeel contact met de klant en het leveren van maatwerk zijn belangrijke factoren. We gaan graag mee in de veranderende woningmarkt en zoeken mensen die het leuk vinden hierover mee te denken en het verschil willen maken.


Wij zoeken dan ook:

Je bent een energieke en zelfstandige collega, die conform de eisen van de NVM, de vereiste diploma's heeft om zichzelf KRMT-er dan wel RMT-er te mogen noemen. Ook geïnteresseerden met diploma en ervaring als ARMT-er nodigen wij uit te reageren.

Een dienstverlenende instelling, accuratesse en flexibiliteit zijn heel belangrijk. We zoeken iemand die nieuwsgierig is en graag wil leren. Ervaring met klantcontacten is belangrijk net als de bereidheid om af en toe op zaterdag te werken.

Bij voorkeur ben je woonachtig in Haarlem of directe omgeving en ken je de woningmarkt en onze prachtige stad op je duimpje.


En bieden jou:

Je komt in een uitdagende werkomgeving in een gezellig team met veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een contract aan voor 32 - 40 uur per week met een marktconform salaris en voorwaarden afhankelijk van opleiding en ervaring.


Ben je na het lezen van onze vacature enthousiast?

Graag ontvangen we jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV per mail t.a.v. Erzsi Tóth: sollicitaties@leefmakelaars.nl. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Jochum Steur op 06 22454984.

Remodal