Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

Kom jij ons team versterken?

Leef! Makelaars is op zoek naar een enthousiaste
 
(JUNIOR) COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST - 40 uur per week

Over de leuke functie die wij aanbieden:

Elke dag op kantoor bij Leef! Makelaars heeft weer nieuwe verrassingen in petto. De ene keer ben je bezig met klanten die voor informatie over verkoop van hun woning bellen. Daarna belt een klant voor een bezichtigingsafspraak en ook onze aankoopklanten willen graag weten of we al een reactie hebben op de bieding van hun nieuwe droomhuis. Om een ieder goed te woord te kunnen staan is kennis van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste. Maar het allerbelangrijkste is dat je niet in de stress schiet en – met een glimlach -kalm alles afhandelt.

Naast dat je het visitekaartje voor ons kantoor bent en telefonisch contact met de verschillende klanten en relaties onderhoudt beheer je ook de mailbox en de agenda’s van onze makelaars. Hierbij beoordeel je welke mails je zelfstandig kunt beantwoorden en welke een reactie van onze makelaar vereisen en zorg je dat zij zowel buiten als binnen tijd hebben om onze klanten te begeleiden bij een grote stap in hun leven.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken zoals o.a. het maken van opdrachten, koopovereenkomsten, dossierbeheer en archiveren. Eigen initiatief wordt hierbij gewaardeerd en biedt mogelijkheden om deze taken uit te breiden.

Wij zoeken dan ook:

Je bent enthousiast, flexibel, dienstverlenend, leergierig, betrokken, accuraat, stressbestendig en zelfstandig. Je vindt het leuk om te werken in een klein en gezellig team en bent beschikbaar voor 40 uur per week.

En vragen hierbij van jou:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • werkervaring met klanten in een commerciële omgeving is een pré
  • kennis van MS Office
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • per direct beschikbaar
  • het is fijn als je in de buurt woont: qua reisafstand voor jou maar ook qua kennis van de regio voor onze klanten die hier nieuw zijn

Geïnteresseerden die bezig zijn met een ARMT/KRMT opleiding of deze recent hebben afgerond en ervaring willen opdoen in de makelaardij nodigen wij ook graag uit te reageren.

Ben je na het lezen van onze vacature enthousiast?

Graag ontvangen wij jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV per email t.a.v. Erzsi Tóth : sollicitaties@leefmakelaars.nl. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met 023 5519006.

 

Remodal