Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Leef! Makelaars gebruikt Biedsafe

Leef! Makelaars verkoopt als eerste makelaar in Haarlem woningen via NVM Biedsafe

Wat houdt dit in?

NVM Biedsafe is een eerlijk en transparant biedsysteem via het online biedplatform nvmbieden.nl. Gegadigden worden uitgenodigd om voor afloop van de sluitingstermijn rustig te komen bezichtigen en één maximaal eindbod te plaatsen. De biedingen komen in een digitale kluis en zijn voor niemand zichtbaar. Pas na afloop van de inschrijvingstermijn gaat de digitale kluis open voor de makelaar en de verkoper en zien zij welke biedingen er gedaan zijn met welke voorbehouden. Dit maakt het systeem transparant en eerlijk!

Wij zijn graag transparant en geven alle bieders inzage in het biedverloop zodra de verkoopovereenkomst onvoorwaardelijk is geworden. Na het maken van een afspraak kan het biedlogboek worden ingezien, uiteraard rekening houdend met de geldende privacy regelgeving (namen en contactgegevens blijven afgeschermd).

 

 

Naast Biedsafe zijn er ook nog twee andere manieren om je huis te verkopen via NVM online bieden namelijk een open bieding of een inschrijven. Genoeg mogelijkheden voor de verkoop van je woning dus!

Meer informatie? Bel ons op 023-5519006 of ga naar NVM.nl

Remodal