Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Maak kennis met Willemijn Balm - Makelaar

 

Willemijn is spontaan, sociaal en zelfbewust. Na haar studie sociaal culturele wetenschappen heeft ze ruim 15 jaar de hele wereld overgevlogen met onze blauwe trots. Ze is moeder van een zoon en woonachtig in de Indische Buurt.

De combinatie van de interactie met mensen en bezig zijn met huizen is wat haar heeft doen besluiten een carrièreswitch te maken. Ze heeft van kinds af aan al een fascinatie voor huizen gehad en vindt het mooi om mensen te kunnen helpen op een belangrijk punt in hun leven met de aan- of verkoop van hun woning. Met veel trots en plezier mag ze zich nu Kandidaat Register Makelaar noemen.

 

Willemijn over Haarlem

De leukste wijk:
Het Kleverpark is één van mijn favoriete buurten. Het is een klein dorpje op zich met mooie huizen, groen en veel levendigheid en gezelligheid.

Wat maakt wonen in Haarlem zo leuk:
De sfeer, de mensen en vele terrassen. De combinatie van een stad met toch het dorpse gevoel met groen en het strand dichtbij. Ik vind het een prachtige stad met de mooie oude gebouwen en straten en het water dat door de stad loopt. Het is ook een hele fijne stad om kinderen groot te brengen door alle aanwezige voorzieningen.

Willemijn Balm - Over Leef! Makelaars

We zijn een professioneel en dynamisch kantoor dat niet stilstaat. Waarden als betrokkenheid en eerlijkheid vinden wij belangrijk en de spontaniteit en sfeer op kantoor maken dat wij een hecht team zijn, wat de klant ook zo ervaart.

Ben je op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgsprek. Wij helpen je graag. 

Bel mij terug!

Remodal