Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Maak kennis met Suzanne Metselaar - Kandidaat Makelaar

Suzanne over Haarlem

Leukste wijk in Haarlem
Mijn eigen wijk in Haarlem-Noord: Dietsveld! Een typische jaren '30 buurt met een dorps karakter. Het is er heerlijk wonen, er is van alles in de buurt; winkels, parken, speelpleintjes, sportclubs, scholen, kinderopvang, etc. En als je de drukte en gezelligheid van de binnenstad wilt opzoeken dan ben je met 15 minuten fietsen op de Grote Markt.

Leukste straatjes van Haarlem
Oh dat is ontzettend moeilijk kiezen, er zijn zo veel leuke straatjes. Maar als ik op een mooie warme zomeravond door de kleine knusse straatjes in de Vijfhoek wandel, is dat ultiem genieten.

Wat maakt wonen in Haarlem zo uniek?
Haarlem ligt centraal en is erg sfeervol door de vele karakteristieke woningen van vooroorlogse bouw in het centrum, alsmede de wijken eromheen. Verder ben je overal in een mum van tijd, zowel in de duinen als in hartje centrum. Maar ook in de vele parken en omliggende recreatiegebieden.

Suzanne Metselaar - Over Leef! Makelaars

We zijn een enthousiast en fijn team met oog voor kwaliteit. Dienstverlenend werken en de klant staan te allen tijde centraal. Iedereen van het team Leef! is naast deskundig en ervaren een echt mensenmens. We doen er alles aan om je te ontzorgen en je zo goed mogelijk te begeleiden bij deze belangrijke en veelal leuke levensgebeurtenis, van het begin tot het einde en daarna. Ook als de omstandigheden anders zijn, is er bij ons altijd een luisterend oor.

Ben je op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen je graag. 

Bel mij terug!

Remodal