Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons 06 30250224App ons EnglishSet language to English

Maak kennis met Stéphanie Loos - Assistent Makelaar

Stéphanie over Haarlem

 

Leukste wijk: 
Ik vind het lastig om één wijk te kiezen want Haarlem kent heel veel leuke en diverse wijken met ieder zijn eigen karakteristieken.Toch zou ik dan kiezen voor de Vijfhoek, gelegen middenin de binnenstad maar toch voelt het alsof je hier even ontsnapt aan het bruisende centrum. Het is een ontzettend gezellige buurt met veel mooie woningen, unieke straatjes en alle voorzieningen op loopafstand.

Opkomende buurt:
Het is tegenwoordig een uitdaging voor starters om een leuke woning in één van de populaire buurten te kunnen kopen. Twee wijken om in de gaten te houden zijn Europawijk en Haarlem-Oost. Er wordt daar sterk gewerkt aan het vernieuwen van deze wijken door diverse nieuwbouwprojecten, woningverbetering en sociale verzieningen. Deze wijken hebben ook een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en met 10 minuten fietsen zit je in het centrum van Haarlem.

Leukste straatje:
De Kerkstraat! Dit is een zijstraatje die grenst aan de Grote Houtstraat. Als ik hier doorheen loop krijg ik echt een Anton Pieck-gevoel door alle schattige huizen en het uitzicht op de Nieuwe Kerk.

Stéphanie Loos - Over Leef! Makelaars

Leef! Makelaars is een professioneel en betrokken kantoor dat veel aandacht heeft voor de klant. Goed luisteren en meedenken met de wensen van de klant is belangrijk om de juiste begeleiding te kunnen bieden bij de verkoop of aankoop van een woning. Naast het feit dat ik heel veel mooie woningen mag laten zien aan geïnteresseerden, vind ik het nog leuker om twee partijen blij te mogen maken met de aankoop of verkoop van een woning.

Ben je op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgsprek. Wij helpen je graag.

Bel mij terug!

 

Remodal