Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

Maak kennis met Saskia Wetter - Commercieel medewerkster binnendienst

Saskia staat bekend als spontaan, sociaal en eerlijk en ze is altijd in voor leuke uitjes met vrienden. Voor Leef! Makelaars was ze altijd al bezig met het verzorgen van de juiste match in de arbeidsbemiddelings- en hypotheekbranche, waarna ze voor de makelaardij heeft gekozen. Ze is moeder van 2 schoolgaande kinderen en woont in Hoofddorp.

Saskia over Haarlem

 

 

Leukste wijk in Haarlem
De Vijfhoek vanwege de pittoreske straatjes, steegjes, hofjes en restaurants. Ook al woon ik in Hoofddorp, ik ben buiten werktijd ook veel in het mooie gezellige Haarlem te vinden.

Opkomende wijk
Dat is lastig te zeggen. De woningmarkt in Haarlem is gespannen en woningen gaan veelal boven de vraagprijs weg. Voor starters is dit een lastige markt. De wijken in Schalkwijk zijn daarentegen toch nog redelijk betaalbaar.

Wat maakt wonen in Haarlem zo leuk?
De binnenstad door de vele winkels, restaurants, cafés en Jopenkerk. Er is altijd wat te beleven of het nu op 5 mei, tijdens Haarlem Jazz of de kerstsamenzang is.

 

Saskia Wetter - Over Leef! Makelaars

Er komt veel kijken bij de aan- of verkoop van een woning, een belangrijke en veelal leuke gebeurtenis. Bij Leef! Makelaars werken enthousiaste mensen met passie voor het makelaarsvak. Ze hebben kennis van zaken en doen net even dat stapje extra voor de klant.

Ben je op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgsprek. Wij helpen je graag.

Bel mij terug!

Remodal