Gespecialiseerd in jaren '30 woningen
Menu
info@leefmakelaars.nlMail ons 023 5519006Bel ons EnglishSet language to English

Maak kennis met Larissa de Greef - Office Manager

 

Larissa is jong, leergierig en ontzettend gemotiveerd. Ze is een vertrouwde stem voor onze klanten en relaties. En vind het heerlijk om onze klanten te helpen bij het vinden van hun droomhuis. Met haar jonge jaren is ze de benjamin van kantoor.

Larissa over Haarlem

De leukste wijk(en):
Twee wijken waar ik erg van ben gechameerd zijn de vogel- en rivierenbuurt in Haarlem-Noord. Deze wijken hebben alles wat je wilt als je kinderen hebt. Scholen, kinderdagverblijven, groen, speeltuinen en wat winkels binnen handbereik. Je ziet dan ook dat er steeds meer leuke jonge gezinnen zich in deze wijken vestigen.

Leukste plein
Het Santpoorterplein. Ik vind het een heerlijk stukje Haarlem waar ik graag zou willen wonen, ontzettend sfeervol met de leuke winkeltjes en een gezellige indeling. 

Favoriete plek in Haarlem
In het Schoterbos ben ik regelmatig te vinden. Het is een plek in Haarlem waar je tussen alle drukte even je hoofd kunt leegmaken. Ideaal om bijvoorbeeld een rondje te hardlopen, wandelen met de hond of om met de kinderen de kinderboederij te bezoeken.

Larissa de Greef - Over Leef! Makelaars

Men moet kiezen voor Leef! omdat wij proactief zijn in het helpen van klanten en relaties. We doen graag dat stapje extra en niet alleen als er om gevraagd wordt. 

Ben je op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgsprek. Wij helpen je graag. 

Bel mij terug!

Remodal